Mașina de tăiere Sapphire este concepută pentru lucrul în cele mai dificile condiții în producție. Este adecvată pentru folosirea într-un sistem de lucru cu trei schimburi și garantează prelucrarea de înaltă calitate pentru îndeplinirea cerinţelor clienţilor menținând, în același timp, eficiența la un nivel înalt. Este maşina de tăiere de o calitate foarte bună, cu o capacitate de tăiere de până la 300mm. Sapphire este definită de o construcție stabilă, oferind numeroase soluții tehnologice extraordinare ce garantează utilizarea fără probleme.

Capul 3D opţional oferă şanfrenare şi pregătire pentru faza de sudare. Sapphire, ca soluție optimă pentru industria grea, este o alegere populară pentru fabricile producătoare de mașini, șantierele navale și cei care pun accent pe eficiență și fiabilitate. Având în vedere gama largă de utilizări (tăiere cu plasmă și oxigen, marcare cu plasmă, marcare prin perforare, găurire), mașina reprezintă o unealtă versatilă, concepută pentru a îndeplini chiar și cele mai exigente așteptări ale clienților. Mașina de tăiere Sapphire este folosită în peste 400 de companii, în cele mai grele condiţii de operare din industria grea, unde își dovedește excelența.

Una dintre cele mai apreciate mașini de tăiere CNC din clasa sa Maşina de tăiere Sapphire este dinamică și precisă în taierea automatizată 2D/3D de table, țevi, grinzi şi are o capacitate de a prelucra table cu grosimi de până la 300mm. De asemenea, are o bază extinsă de parametri predefiniți de tăiere şi o posibilitate nelimitată de creștere a lungimii zonei de lucru.

Capul de tăiere cu plasmă Vortex 3D complet automatizat permite teșire și șanfrenare de înaltă precizie în procesul de tăiere a unei singure table. Unghiul de rotaţie de ±540º și deviaţia unghiului capului de ±47º, fac din mașina de tăiere o unealtă universală capabilă să funcţioneze în trei dimensiuni în timp ce sunt pregatite fazele de sudare pe Y, V și K. Capul de tăiere este prevăzut cu senzori pentru anti-coliziune, contact mecanic/electric și înălţime.

Pistolete de tăiere cu oxigen Harris

Pistoletul de tăiere cu oxigen reprezintă soluția de tăiere pentru oțel structural cu conținut redus de carbon și slab aliat. Poate prelucra o gamă largă de grosimi ale materialelor. Pe pistolet sunt montaţi senzori de înalțime şi aprindere automată, oferind și posibilitatea reglării manuale a unghiului.

Masa de aspiraţie modulară cu secțiuni asigură eliminarea eficientă a prafului în timpul procesului de tăiere. Mașina de tăiere Sapphire a fost prevazută cu structură auto-portantă ca bază pentru grilele înlocuibile. O astfel de structură asigură siguranța și performanța de vârf a mesei. Masa de tăiere este prevazută cu un sistem inteligent de descărcare a prafului din zona de tăiere. Fiecare segment constă dintr-o structură de sprijin cu canale de descărcare, o grindă diagonală, un rezervor pentru deșeuri și canale comandate pneumatic.

Centrul CNC de comandă ECS872 este un dispozitiv industrial de înaltă calitate, echipat cu ecran tactil. Construcția și componentele eficiente, rezistente la condiții extreme în producție, garantează funcționarea fără probleme. Funcționalitatea de neegalat a software-ului brevetat și interfața intuitivă a acționării permit exploatarea la maxim a capacității mașinii.

Structura portalului are la bază grinzi sudate din oțel, iar greutatea este relativ redusă. Soluțiile constructive utilizate asigură stabilitatea geometriei mașinii care nu este predispusă la dereglare în cazul sarcinilor termice sau cu greutate mare. Acest lucru asigură siguranța procesului și în cazul companiilor în care lucrul se desfașoară în trei schimburi.

www.plasmaserv.ro