RYWAL RHC ROMANIA – REDUCERI DE 15% LA ECHIPAMENTELE DE SUDARE SI DEMONSTRATII LIVE LA METAL SHOW SI DEMO METAL

Compania Rywal RHC România va fi prezentă la expozițiile Metal Show de la Romexpo între13-16 mai la standul nr. 13 și la Demo Metal din Brașov între 20-23 mai unde vor fi expuse cele mai reprezentative produse din toate gamele comercializate: echipamente și accesorii pentru sudare, echipamente pentru sudarea și tăierea oxigaz, echipamente de protecție, dispozitive de filtro-ventilație, unelte magnetice, produse chimice tehnice, consumabile pentru sudură și abrazive.

Grupul Rywal RHC a creat sub marca proprie MOST, o ofertă completă de soluții pentru sudare, tăiere și șlefuire a metalelor. Producția echipamentelor de brand propriu se realizează în fabrica din Polonia sau se externalizează în alte fabrici sub un control strict de calitate.

Pentru a reuși să îndeplinească varietatea de cerințe venite din partea clienților, Rywal RHC România comercializează, în afară de produsele de brand propriu, o multitudine de produse provenite de la producători consacrați precum: Lorch, Demmeler și 3M.

Lorch – pentru o sudare mai ușoară

Oferta de echipamente Lorch pe care compania Rywal o distribuie include atât echipamente de sudare pentru lucrări mici de atelier, cât și pentru producții industriale. De asemenea, varietatea de echipamente este clasificată în funcție de fiecare metodă de sudare în parte:

  • Echipamentele pentru sudarea cu electrozi sunt reprezentare de noile invertoare cu electrozi alimentate pe baza tehnologiei cu acumulatori. Acestea permit sudarea chiar și la o tensiune principală de 230V;
  • Echipamentele MIG-MAG oferă productivitatea maximă prin ușurința de operare și calitatea deosebită a sudurii;
  • Echipamente MIG care se folosesc pentru materiale speciale, oțeluri de rezistență mare sau oțeluri cu strat de zinc;
  • Echipamente TIG pentru sudarea componentelor din inox sau aluminiu, care necesită o densitate și etanșeitate perfectă.

rywal text

Mesele de sudare modulare de la Demmeler

Sistemul modular 3D de cleme de la Demmeler permite începerea proiectului cu o masă de sudare mai mică și extensia ulterioară la cleme de tip XXL. În acest fel distribuirea costurilor pentru o astfel de investiție se face în mod eficient, progresiv, odată cu creșterea volumului de producție.

Mesele de sudură 3D se pot extinde în orice direcție datorită construcției de tip modular, ce le permite să se modifice rapid și cât se poate de precis. Tehnologia sistemului de prindere prin cleme, de la Demmeler, s-a stabilit ca și standard în industria de profil și a fost premiată și patentată. Sistemul are aplicație în diverse domenii: contrucții din oțel, sudare cu laser, tăiere cu laser, robotică, echipamente de asamblare, măsurare și multe altele.

Soluții de siguranță și protecție de la 3M

Partenerul Rywal pentru produse din gama echipamentelor de protecţie individuală este compania globală 3M, care are o tehnologie diversificată pentru produse în domeniul siguranţei şi protecţiei. Aceasta deține o experiență vastă în domeniu şi folosește cele mai bune şi recente tehnologii pentru a oferi produse inovative şi individualizate. Produsele 3M contribuie la garantarea protecţiei şi confortului pentru o gamă extinsă de aplicaţii şi pentru diverse condiţii de lucru. Un mediu de lucru sigur, fără pericole, este esenţial pentru orice afacere, iar oferta 3M cuprinde o multitudine de variante pentru echipamentul individual de protecție, astfel încât fiecare client să găsească soluția optimă pentru o protecție eficientă.

În cadrul expoziției Metal Show de la Romexpo din 13-16 mai, Rywal RHC România va organiza demonstraţii live la stand, pentru echipamentele de sudare de la Most și Lorch. Alte produse care vor fi prezentate sunt reprezentate de masa de sudare de tip modular de la Demmeler cu sistem de prindere prin cleme, întreaga gamă de consumabile, accesorii pentru sudare, tăiere oxi-gaz și șlefuire de la Most și produsele din gama echipamentelor de protecţie individuală de la 3M.

Pentru expoziția Demo Metal din 20-23 mai de la Brașov, Rywal RHC România va prezenta gama proprie de echipamente de sudură Most, dar și gama de echipamente Lorch. Vizitatorii expoziției vor avea ocazia să vadă performanțele aparatelor de sudură de la Most și Lorch, iar specialiștii Rywal România vor sta la dispoziția vizitatorilor pentru a răspunde la orice întrebare privind oferta completă și promoțiile speciale valabile doar pe perioada expoziției.

 

Brașov, Calea Făgărașului nr. 59

Tel: 0368 100 127; Fax: 0368 100 128

romania@rywal.ro ; www.rywal.ro