RYWAL RHC ROMÂNIA: REDUCERI DE 15% LA ECHIPAMENTELE DE SUDARE, PLUS DEMONSTRATII LIVE LA METAL SHOW 2016

Rywal RHC România va fi prezentă la expoziția Metal Show unde vor fi expuse cele mai reprezentative produse din gamele comercializate: echipamente și accesorii Most pentru sudare, echipamente de protecție 3M, magneți de prindere și de ridicare, produse abrazive Most, aparate pentru sudare Lorch, mese de sudare cu sisteme de prindere prin cleme de la Demmeler. Grupul Rywal RHC are o experiență de 20 de ani pe piața din Polonia, fiind unul dintre cei  mai mari producători şi distribuitori de echipamente și consumabile de sudură. De-alungul timpului s-a extins la nivel internațional, iar în 2013 a fost deschisă reprezentanța Rywal RHC România.

Grupul Rywal RHC a creat sub marca proprie MOST, o ofertă completă de soluții pentru sudare, tăiere și șlefuire a metalelor. Producția produselor de brand propriu se realizează în fabrica proprie din Polonia sau se externalizează în alte fabrici sub un control strict de calitate. Compania este producător de materiale abrazive și sârmă de sudură, oferind produse de calitate superioară la prețuri avantajoase. De asemenea, are un departament propriu specializat pentru sudarea pânzelor de fierăstraie cu bandă.

Pentru a îndeplini varietatea de cerințe venite din partea clienților, Rywal RHC România comercializează, în afară de produsele de brand propriu, o multitudine de produse provenite de la producători consacrați precum: 3M, Lorch și Demmeler. Cât despre ofertele de preț, aceastea sunt mereu atractive.

Echipamente de sudare profesionale de la Lorch

Compania Lorch produce de peste 50 de ani echipamente profesionale de sudare, atât pentru uz industrial, cât și comercial, în orașul Auenwald din Germania – în apropiere de Stuttgart. Cunoștințele și experiența obținute de-a lungul timpului, precum și utilizarea unei tehnologii avansate, garantează calitatea premium oferită de Lorch, unul dintre cei mai consacrați producători din lume pe domeniul sudurii. Echipamentele au o durată de viață superioară și sporesc substanțial productivitatea, economisind timp și cheltuieli inutile.

Oferta de echipamente Lorch include echipamente de sudare atât pentru lucrări mici de atelier, cât și pentru producții industriale. De asemenea, varietatea de echipamente este clasificată în funcție de fiecare metodă de sudare în parte.

Mesele de sudare modulare de la Demmeler

Sistemul modular 3D de cleme de la Demmeler permite începerea proiectului cu o masă de sudare mai mică și extensia ulterioară la cleme de tip XXL. În acest fel distribuirea costurilor pentru o astfel de investitie se face in mod eficient, progresiv, odată cu creșterea volumului de producție.

Mesele de sudură 3D se pot extinde în orice direcție datorită construcției de tip modular, ce le permite să se modifice rapid şi precis. Tehnologia sistemului de prindere prin cleme de la Demmeler s-a stabilit ca și standard în industria de profil și a fost premiată și patentată. Sistemul are aplicație în diverse domenii: contrucții din oțel, sudare cu lase, tăiere cu laser, robotică, echipamente de asamblare și măsurare și multe altele.

Soluții de siguranță și protecție de la 3M

3M deține o experiență vastă în domeniu şi folosește cele mai bune şi recente tehnologii pentru a oferi produse inovative şi individualizate. Produsele 3M contribuie la garantarea protecţiei şi confortului pentru o gamă extinsă de aplicaţii şi pentru diverse condiţii de lucru. Un mediu de lucru sigur şi fără pericole este esenţial pentru orice afacere, iar oferta 3M cuprinde o multitudine de variante pentru echipamentul individual de protecție, astfel incât fiecare client să găsească soluția optimă pentru o protecție eficientă.

Pentru mai multe detalii despre oferta completă de produse, promoțiile speciale valabile doar pe perioada expoziției și demonstrații live, specialiștii Rywal RHC România vă așteaptă la standul nr. 21, în cadrul Metal Show.

 

Brașov, Calea Făgărașului nr. 59

Tel: 0368 100 127 | Fax: 0368 100 128

romania@rywal.ro | www.rywal.ro