ROBOTII DEMOLATORI HUSQVARNA, EIFICIENTA SI INOVATIE

Cei mai rapizi din clasa lor

Roboţii demolatori din gama DXR de la Husqvarna Construction sunt printre cei mai avansaţi roboţi demolatori din prezent, ridicând standardul calității și inovației în domeniul demolărilor. Iar accesoriile acestora – concasoarele Husqvarna DCR 300 şi DCR 100 reprezintă utilaje puternice, cu cea mai mare deschidere a fălcilor de pe piaţă.

Gamă largă de aplicații

Roboţii demolatori de la Husqvarna au devenit, într-o perioadă scurtă de timp, foarte răspândiți în industria de construcţii. Acum, compania lansează roboţi demolatori care să sporească şi mai mult gradul de utilizare a utilajelor. Modelele DCR 300 şi DCR 100 au o forţă masivă de demolare, de 45 şi, respectiv, 34 de tone. Roboţii demolatori de la Husqvarna sunt, de asemenea, echipaţi cu fălci cu o deschidere largă şi adâncă, cu capacitatea de a demola ziduri de 430 şi, respectiv, 425 mm. Acest lucru înseamnă că utilizatorul poate să lucreze mult mai uşor, dar şi mai rapid.

Roboții Husqvarna pentru demolare controlată au un design futurist și sunt dotați cu noi tehnologii și caracteristici inteligente. Caracteristicile principale constau în mărimea, dar și greutatea redusă, în același timp fiind utilaje robuste și puternice. Brațul roboților permite accesul ușor prin uși ori pe scări. Corpul cu profil redus asigură o bună vizibilitate operatorului, creând astfel, un mediu de lucru sigur și mai eficient.

Utilajul este ușor de controlat și poate fi utilizat de la distanță. Este potrivit pentru locurile de muncă ce se desfășoară în spații greu accesibile, atât în interior cât și la exterior. Înălțimea redusă permite utilizatorului o vizibilitate bună asupra utilajului în timpul funcționării și are un centru scăzut de greutate, ceea ce înseamnă o stabilitate sporită.

Placa de bază este puternică si durabilă fiind turnată dintr-o singură bucată de oțel solid, cu puncte de ridicare integrate. Luminile sunt puternice, fiind dotate cu LED-uri ce oferă o iluminare foarte bună la locul de muncă.

Telecomandă ergonomică

Telecomanda este una dintre cele mai moderne, fiind ușor de utilizat, chiar și cu o singură mână, având un display color de 3.5 inch și tehnologie Bluetooth (o tehnologie stabilă, certificată la nivel global, care este mai puțin sensibilă la interferențe). Acesta dirijează fiecare amănunt al mașinii într-un mod simplu și convenabil.

 

SC HUSQVARNA PADURE

SI GRADINA SRL

Sos. Odai 33-37, sector 1,

013601 Bucuresti

+40727 708 775

beni.miron@husqvarna.ro

www.husqvarnacp.ro