RIDGID SEESNAKE NANOREEL, PRECIZIE SI PERFORMANTA

O mulţime de reţele de utilităţi sunt lovite sau avariate în urma săpăturilor executate de către echipe care nu au consultat o hartă a utilităţilor din acea zonă. Şi, chiar dacă această hartă ar exista, pericolul de avarie nu dispare: de cele mai multe ori, conductele, cablurile electrice sau de telecomunicații nu se găsesc exact acolo unde sunt cartografiate. Există şi altfel de situaţii nefericite: în cele mai multe dintre cazuri, „punctul fierbinte“ al unei pierderi pe reţeaua de alimentare cu apă sau termoficare se „ghiceşte“, iar săpăturile încep pe o arie foarte largă, de câteva sute de metri.

Echipamentele pentru inspecţie video şi locatoarele profesionale de utilităţi Ridgid pot ajuta la evitarea unei mari părţi din avariile care apar în timpul săpăturilor; astfel, companiile care execută lucrările pot economisi bani, iar confortul cetăţenilor nu este pus în pericol.

Pentru a găsi rapid spărturile sau pentru a identifica tipul de depuneri din canalizări şi reţele de alimentare cu apă sau agent termic, Ridgid produce gama de sisteme pentru inspecţie video SeeSnake.

SeeSnake nanoReel oferă durabilitate operaţională sporită pentru necesităţile de inspectare la diametre mici. Aplicaţii care erau accesibile pană acum numai cu endoscoapele pot fi, de acum, inspectate cu nanoReel. Ţevi de cazan, conducte de alimentare, sisteme de stropire şi o gamă largă de aplicaţii de specialitate, toate acestea pot fi inspectate cu acest echipament.

Camera video cu diametru mic şi raze strânse de întoarcere permite inspectarea conductelor pană la 85′ (25 m) cu coturi strânse în conducte de 1″ (25 mm). Poate trece de coturi la 90° de la 30 mm în multe sisteme de ţevi.

Unitatea uşoară şi compactă permite transportul uşor şi depozitarea eficientă, iar tamburii interschimbabili permit schimbarea tamburului interior în funcţie de aplicaţie.