RIDGID, CLUPELE DE FILETAT ELECTRICE PORTABILE

Noile modele de clupe electrice portabile de la Ridgid sunt proiectate pentru a fileta ţevile uşor şi rapid. Cele două modele din noua generație de clupe electrice Ridgid, 600-I (destinată pentru filetarea ţevilor cu diametrul de până la 1¼”) şi 690-I (destinată pentru filetarea ţevilor cu diametrul de până la 2″) au caracteristici tehnice superioare modelelor anterioare, care vor contribui la eficientizarea muncii pe şantier.

Sistemul de eliberare rapidă a bacului de filetare asigură o montare și demontare uşoară a acestuia. Acest tip de sistem este disponibil numai pe modelul 690-I.

Caracteristici:

• Braţul de sprijin este prevăzut cu o menghină cu două fălci în formă de „V”, care conferă o priză mai bună şi siguranţă sporită pe durata exploatării.

• Mânerul acoperit cu cauciuc profilat asigură un control optim al echipamentului.

• Accesul la perii se face prin capacele filetate, facilitând astfel înlocuirea acestora.

• Carcasa robustă este turnată din duraluminiu, iar corpul maşinii realizat din material plastic ranforsat cu fibră de sticlă.

• Noile cuţite de filetare din capul de filetat RIDGID 11-R, asigură o intrare în şpan rapidă şi uşoară.

Din 1923, Ridgid s-a impus ca un simbol al certitudinii în faţa profesioniștilor pasionaţi de pe pieţele specializate. Fiecare unealtă care poartă marca Ridgid este prelucrată la aceleași standarde înalte de calitate, duritate și anduranţă la care a fost primul clește mops de folosinţă îndelungată, acum mai mult de 80 de ani.

Ridge Tool Co. este unul dintre cei mai importanţi producători mondiali de scule şi echipamente profesionale, ale cărui produse sunt comercializate în peste 130 de ţări din întreaga lume. Compania RIDGID® are sediul central în Elyria, Ohio, şi face parte, începând cu anul 1966, din consorţiul Emerson Electric. Fabricile Ridgid sunt amplasate în Statele Unite ale Americii, dar şi în Europa şi Asia.

Paleta largă de produse Ridgid® (peste 300 de modele) include o mare varietate de maşini de filetat şi de curăţat conducte, scule pentru instalaţii sanitare, dar şi maşini utilizate în domeniul industrial sau electric.