RELEU DE CONTROL EATON EASYE4 PENTRU UTILIZARE CU INTERFAȚĂ HMI, CALEA CEA MAI RAPIDĂ CĂTRE SUCCES

Mai mult timp pentru lucrurile cu adevărat importante. Fie că este vorba despre controlul temperaturii în industria alimentară, sarcini simple de control în sectorul construcțiilor de mașini sau controlul iluminării în clădiri – easyE4, noua generație de relee de control de la Eaton, asigură simplitate, conveniență și rapiditate în implementarea controlului. Puteți beneficia de experimentarea numeroaselor avantaje ale acestei noi tehnologii, care vă permite să vă eliberați timp valoros pentru ceea ce este cu adevărat important.

Nr. stoc RS 188-3483 – Producător Eaton – Cod de producător 197215 EASY-E4-AC-12RC1

Implementarea controlului a fost simplificată cu seria easyE4 de module logice și relee de control de la Eaton, timp prețios este eliberat cu noua tehnologie convenabilă și mai rapidă, pentru nevoile de gestionare a energiei. Numărul de intrări/ieșiri poate fi extins cu ușurință cu un conector unic Eaton, ceea ce înseamnă că pot fi adăugate module de extensie pentru a răspunde nevoilor dumneavoastră. Software-ul easySoft ușor de utilizat le permite utilizatorilor să creeze și să adapteze diagrame, în timp ce meniurile de navigare fac ca simularea și comunicațiile online să fie simple și intuitive.

PLC-urile easyE4 de la Eaton oferă o mare varietate de funcții, controlul sarcinilor este realizat de unitatea de bază prin intrări/ieșiri integrate, în timp ce personalizarea sistemelor este disponibilă prin modulele de expansiune. PLC-urile dispun de asemenea de interfețe Ethernet și NET și permit ca maxim 8 dispozitive să comunice între ele, iar dispozitive suplimentare pot fi, de asemenea, conectate pentru sarcini mai complexe. O altă caracteristică a seriei este permiterea modulelor să ruleze în paralel cu maximum 10 clustere, iar cu protocolul Modbus TCP, Eaton XC300 poate fi utilizat ca sistem de control central pentru toate dispozitivele E4.

Cu software-ul ușor de utilizat easySoft, programarea dispozitivelor este rapidă și ușoară. Schemele de circuite pot fi create și adaptate cu ușurință prin intermediul unui PC sau direct pe dispozitiv. Meniurile de selecție ușor de navigat, precum și opțiunile de simulare, comunicații online și documentare, fac din easySoft însoțitorul ideal pentru dispozitivele easyE4. Sunt disponibile patru limbaje de programare diferite (ST, FBD, LD, EDP) – cu alte cuvinte, mediul de programare potrivit pentru toate nevoile dvs. 

Nivel 1: Soluție independentă / de sine stătătoare Eaton EasyE4 permite o gamă largă de aplicații inteligente de complexitate diferită. Controlul sarcinilor simple este realizat de unitatea de bază prin intermediul intrărilor/ieșirilor integrate. 

Nivel 2: Soluția de sistem Eaton – pentru sarcini mai complexe, dispozitive suplimentare pot fi conectate la unitatea de bază și se pot face extinderi prin intermediul rețelei. Prin interfețele Ethernet și NET, până la opt dispozitive easyE4 pot comunica între ele în cadrul aceluiași cluster de rețea. Pentru rețele mai mari, seria easyE4 oferă posibilitatea de a opera până la zece clustere, fiecare cu opt dispozitive easyE4 individuale, în paralel. Cu protocolul Modbus TCP, este chiar posibil să utilizați XC300 de la Eaton ca sistem de control central la nivel de master pentru dispozitivele easyE4. Și prin conectarea unui HMI Eaton (de exemplu, XV300), se pot obține și cele mai solicitante vizualizări.

Nivel 3 de acces IIOT: Soluție de sistem Eaton cu conexiune la cloud Industry 4.0,  deja o realitate în multe companii. O astfel de soluție, pe lângă îmbunătățirea disponibilității datelor, facilitează și optimizarea proceselor de-a lungul întregului lanț valoric. Implementarea necesită componente inteligente de sistem, conectate în rețea, cunoscute și sub numele de Industrial Internet of Things (IIoT). easyE4 permite integrarea în arhitecturile IIoT prin interfața Ethernet încorporată.

Într-o descriere succintă, dispozitivul are 8 intrări digitale, 4 ieșiri digitale (tip releu), o tensiune de alimentare 100 → 240V ac/dc, conectare la rețea Ethernet, dispune de ecran, permite montare pe șină DIN. Dimensiunile dispozitivului sunt 71,5 mm x 59,6 mm x 110 mm.

Releul de control easyE4 din gama Moeller de la Eaton, este ideal pentru controlul eficient, flexibil și simplu al diferitelor aplicații. Seria de relee oferă o gamă largă de opțiuni de comunicații, prin interfață Ethernet integrată, incluzând toate funcțiile unui mini PLC pentru controlul mașinii și sistemului. Aurocon COMPEC vă pune la dispoziție o gamă largă de dispozitive pentru implementare de sisteme de control pentru aproape orice aplicație. Pentru oferta completă vă invităm să accesați ro.rsdelivers.com.

Autor: Grămescu Bogdan

Aurocon COMPEC SRL 

Tel: 021 304 62 33

Fax: 021 304 62 34

Email: compec@compec.ro

Site: www.compec.ro

Parteneri: RS ComponentsSICKMURR Elektronik, STASTOHitachi