POWERMAX SYNC NOILE SISTEME DE TÃIERE CU PLASMÃ DE LA HYPERTHERM

Aceste sisteme au fost proiectate să ajute clienții care se confruntă cu dificultăți în a găsi operatori de plasmă calificați prin reducerea semnificativă a timpului necesar pentru a învăța tăierea cu plasmă. Companiile care resimt reducerile de costuri vor beneficia și acestea de Powermax SYNC. Iată cum. 

Sistemele Powermax SYNC vor înlătura ansamblul tradițional de consumabil cu 5 piese, înlocuindu-l cu un cartuș cu o piesă și cod de culoare. Cartușul conține un chip RFID, care setează în mod automat amperajul corect, presiunea aerului și modul de operare alături de o funcție de detectare a sfârșitului perioadei de funcționare, care oprește sursa de alimentare în mod automat atunci când e nevoie de un cartuș nou.

Pistoletul vine cu butoane de control pe acesta, astfel încât operatorii pot ajusta amperajul și înlocui consumabilul tip cartuș fără a reveni la sursa de alimentare. Pe măsură ce folosiți sistemul, pistoletul citește date de pe chipul RFID al cartușului. Aceste date includ informații precum număr de porniri, timp de funcționare al arcului și rata de transfer a arcului. Informațiile înregistrate sunt apoi trimise către sursa de alimentare sau către o aplicație de pe telefonul dvs, pentru analiză și căutare de oportunități de îmbunătățire.

De exemplu, dacă observați o scădere mare în timpul de funcționare al arcului, veți putea examina datele pentru a găsi cauza. Este presiunea aerului prea scăzută? Aprindeți pistoletul prea des înainte de a începe tăierea? Powermax SYNC vă poate spune. Pentru a rezuma, sistemele Powermax SYNC sunt foarte ușor de folosit. Utilizarea unui astfel de sistem va economisi timp, va preveni erori accidentale și vă va oferi informații în timp real pentru a rezolva problemele din timp.