Fondată în 1968 în Statele Unite ale Americii, dar cu prezenţă globală, inclusiv în România, Hypertherm este unul dintre liderii mondiali în debitarea metalelor având în portofoliu sisteme de debitare cu plasmă, laser şi jet de apă. Sunt echipamente portabile, dar în acelaşi timp extrem de puternice care nu necesită decât să fie alimentate la curent electric (220V sau 380V) sau la aer comprimat. Echipamentele din gama Powermax pot tăia cu uşurinţă oţel carbon, inox, aluminiu, fontă sau orice alt metal.

Powermax30 Air este un aparat profesional de tăiere cu plasmă, cu compresor de aer încorporat. De asemenea, acesta este portabil, putând fi folosit pentru tăieri extrem de uşoare ale metalelor. Aparatul este foarte uşor de setat şi utilizat, în plus, este pregătit de lucru oriunde este nevoie datorită compresorului încorportat. Acesta poate fi conectat la orice sursă de 120 sau 240 V cu tehnologia Auto-Voltage.

Lucrări mai rapide

Datorită vitezelor de tăiere ridicate sunt reduse finisările ulterioare. În plus, modelul are o debitare continuă a metalelor ruginite, a grilajelor sau a profilelor. Echipamentul poate fi folosit pentru tăierea diverselor metale de diverse grosimi.

Puternic, sigur, precis

AIR T30 este un nou pistolet robust produs de Hypertherm, proiectat pentru condiții de lucru extreme. Acest pistolet de tăiere se remarcă prin rezistenţă la impact şi căldură, deflector şi capişon conic pentru o mai bună vizibilitatea a arcului electric și design ergonomic cu cap la 75°. În plus, compresorul de aer încorporat este foarte puternic şi reduce costurile şi investițiile, nu necesită întreținere, filtrarea aerului fiind asigurată. Mai mult, sistemul de eliminare a umidității asigură o calitate superioară a tăierii. Compania asigură o garanţie de trei ani atât pentru sursa de tăiere cu plasmă, cât şi pentru compresor.

plasmaserv text1

Având un compresor de aer încorporat, noul Powermax este compact și ușor de transportat, având numai 13,5 kg. De asemenea, noul model ușurează tăierea manuală cu plasmă. Noul Powermax30 AIR poate fi folosit la o gamă largă de aplicații precum reparații autovehicule, întreținerea echipamentelor, agricultură, tinichigerii, artă sau hobby.

Sistemul portabil de tăiere, Powermax30 AIR, este simplu de instalat și operat, fiind potrivit atât pentru profesioniști, cât și pentru cei care acum se familiarizează cu tăierea cu plasmă. Capacitatea de tăiere recomandată a Powermax30 AIR este 8 mm grosime, având o viteză de 500 mm/min și de 10 mm grosime, cu o viteză de 250 mm/min.

Mai mult decât atât, compresorul intern elimină necesitatea unui compresor de aer şi filtru exterior, iar noile modele de consumabile în curs de patentare permit o tăiere constantă prin optimizarea fluxului de aer de la compresorul compact, intern. Cuplat cu sistemul de îndepărtare a umidităţii extrem de eficient, Powermax30 AIR oferă performanță şi calitate foarte bună a tăieturii în condiții de căldură și umiditate. Compresorul intern nu necesită operațiuni de mentenanță sau schimbare a filtrelor.

Compania Plasmaserv, dealer Hyperterm în România, oferă clienţilor săi o gamă completă de echipamente, consumabile şi accesorii pentru sudare şi tăiere; consultanță tehnică, vânzare, demonstraţii de funcţionare, punere în funcțiune, service şi reparaţii.

plasmaserv text2

Pentru comenzile venite până în 30 octombrie, Plasmaserv oferă gratuit pachetul pentru începători.

Pachetul conține:

– două pachete consumabile (electrod+duză), 15-30A;

– Geantă transport pistolete, cabluri de masă, accesorii;

– Ochelari protecţie rabatabili, grad închidere 5, lentile anti-zgâriere, cadru ajustabil;

– Mănuşi protecţie pentru tăiere, realizate din piele de porc, mărime unică.

 

www.plasmaserv.ro