PLASMASERV – SISTEMUL DE SANFRENARE VORTEX 3D

Plasmaserv oferă clienților săi o gamă completă de echipamente, consumabile și accesorii pentru sudare și tăiere, precum și pentru reparații, service, întreținere, verificare, mentenanță periodică și preventivă. Domeniile de aplicabilitate ale echipamentelor sunt variate, începând cu: construcții de autostrăzi și drumuri, șantiere industriale, căi ferate și infrastructură, producție și reparații auto, vehicule de transport, remorci și rulote, lucrări de tinichigerie, până la utilaje și echipamente diverse.

Concepția capului Vortex 3D a pornit de la dezvoltarea vechii generații și a avut la bază o experiență îndelungată combinată cu sugestiile clienților. De asemenea, corpul capului este realizat din oțel, are o structură redusă și în același timp compactă, făcând-ul un dispozitiv foarte precis și complet. Vortex este un cap 3D cu un unghi de deviere prelungit până la ±47 care permite teșirea într-o gamă foarte largă de unghiuri. Singura limită este dată de tipul pistoletului cu plasmă. Dimensiunile sale reduse îi permit cu ușurință lucrul mai aproape de material.

Avantaje tehnologice

Mulțumită dimensiunilor reduse și antrenărilor moderne mai puternice, capul 3D este acum mai rapid. Calibrarea sa a fost, de asemenea, simplificată, fiind implementat un sistem de senzori de nouă generație, existând un senzor de detecție a tablei și un senzor anti-

coliziune. Această precizie mecanică permite poziționarea capului pe axele mașinii cu o precizie de până la 0,1 mm.

Posibilități și utilizări suplimentare

Capul Vortex 3D permite teșirea cu precizie a tablei și tăierea oricăror forme. Împreună cu sistemul ESR, este și o soluție ideală pentru tăierea țevilor și profilurilor. Graţie sistemului ESR, teșirea țevilor este posibilă în timpul tăierii.

 

www.plasmaserv.ro