PENTRU FIECARE UTILIZARE EXISTĂ SWITCH-UL POTRIVIT. MURRELEKTRONIK ASIGURĂ O ARHITECTURĂ DE REȚEA OPTIMIZATĂ

Utilajele și instalațiile devin tot mai interconectate. O digitalizare de succes poate fi asigurată doar cu o tehnologie de rețea performantă și fiabilă. Switch-urile preiau sarcini primordiale în cadrul rețelelor: În calitate de componente inteligente de infrastructură, acestea citesc datele primite și le redirecționează către portul cu receptorul corespunzător. 

Aria de aplicabilitate a unui switch într-un utilaj este variată. Switch-urile servesc drept element de legătură între o unitate de comandă SPS și participanți din rețeaua Ethernet. În plus, switch-urile sunt utilizate și drept switch fieldbus, pentru a conecta diverse module fieldbus cu switch-ul. Murrelektronik oferă switch-ul potrivit pentru fiecare utilizare. 

Switch-uri Xelity Managed Managed IP20 Gigabit – Conectare inteligentă

Switch-urile Murrelektronik Xelity IP20 cu management permit dispozitivelor Ethernet să comunice unul cu celălalt prin intermediul conexiunilor de rețea. Ele îi oferă rețelei posibilitatea de a construi diferite topologii precum topologie tip stea sau tip arbore. În plus, switch-urile preiau și alte sarcini, cum ar fi analiza erorilor și diagnosticul de rețea. Astfel, optimizează transferul de date și asigură control în rețea, de exemplu prin accesul de la distanță.

Conexiunea ProfiNet în switch și integrarea cu un instrument de configurare precum TIA Portal, prin intermediul unui fișier GSDML, simplifică instalarea. Profinet folosește TCP/IP și standarde IT și permite integrarea sistemelor în bus de câmp. Fiind echipată cu cea mai modernă tehnologie gigabit, rețeaua este pregătită să facă față unor volume de date mai mari.

Switch-uri Xelity Unmanaged IP20 Gigabit – Camionul de date

Switch-urile gigabit fără management de la Murrelektronik îndeplinesc rolul de distribuitori de date în rețele și acoperă în mod sistematic funcționalitățile de bază. Leagă dispozitive între ele într-o rețea și transmit eficient date sub formă de pachet. Se mișcă cu viteze de transfer de ordinul gigabiților.

Switch-urile gigabit fără management Xelity sunt dezvoltate perfect pentru utilizarea în panoul de comandă – chiar și în spații înguste. Switch-urile subțiri sunt caracterizate de o carcasă robustă din plastic și pot fi instalate cu ușurință folosind o șină DIN.

Xelity 10 TX IP67 – Rețeaua descentralizată simplificată 

Cu ajutorul switch-ului Xelity 10 TX IP67 de la Murrelektronik, se deschide calea pentru gestionarea inteligentă, descentralizată a datelor, de exemplu pentru IIoT. Cu ajutorul switch-ului cu management IP67 Xelity 10 TX se pot realiza rețele fiabile în cele mai dificile condiții, în cele mai diverse scenarii de utilizare – inclusive rate rapide de flux de date de până la 10 x gigabiți pe un switch. Cel mai mare beneficiu este disponibilitatea a 10 porturi într-o carcasă foarte mică, însă foarte robustă de metal IP67.

Cu ajutorul comutatorului Xelity 10 TX se maximizează lărgimea de bandă în condiții vitrege de mediu și se asigură o comunicare fiabilă a datelor, care poate avea loc descentralizat și fără tablou electric. Rețelele industriale devin extrem de disponibile și pot fi puse rapid în funcțiune. Cu ajutorul unui server web integrat se pot realiza configurații cuprinzătoare, de exemplu pentru diagnoză. Ratele mari ale fluxului de date scurtează intervalul de tactare al aplicațiilor.