PAKELO FOODGRADE – LUBRIFIANTI DE TOP PENTRU INDUSTRIA ALIMENTARA

Pakelo a început ca un producător italian de ulei pentru utilaje de excavare în mișcare, iar în câteva decenii s-a transformat într-un producător internațional în domeniul lubrifianților, atât pentru industria auto, cât și pentru ramuri aferente acestei industrii.

Pakelo este o companie italiană specializată în producția de lubrifianți de avangardă. A fost fondată de către familia Polacco în anul 1930, afându-se în prezent încă la conducerea companiei. Pakelo a câștigat, de asemenea, o poziție de elită ca furnizor oficial de lubrifianți AF Corse, echipa campioană în GTE FIA Campionatul Mondial Endurance.

De la bun început Pakelo a încercat să își depășească propriile granițe și limite. Departamentele de cercetare și dezvoltare sunt adevăratele centre de inovație ale companiei. Unul dintre proiectele cele mai provocatoare și solicitante a fost dezvoltarea unui produs special pentru industria alimentară.

Cu mulți ani în urmă, Pakelo a început să investească în lubrifianți cu o toxicitate redusă pentru companii de produse alimentare anticipând, astfel, cererea actuală a unei piețe foarte puternice. Fiecare mecanism special are nevoile proprii de soluții pentru lubrifiere, iar în industria produselor alimentare lucrurile pot ajunge foarte complicate. Din acest motiv, Pakelo a investit în cercetare și pregătire tehnică, în scopul de a dezvolta un set complet și flexibil de produse cu toxicitate redusă. Astăzi, compania oferă o gamă foarte bine echilibrată şi avansată de produse.

evia text

Gama Pakelo FOODGRADE este compusă din lubrifianți înregistrați în FSN-International, unsori, anti-congelatoare, spray-uri și detergenți. Toate aceste produse au fost clasificate H1 (contact accidental cu alimente) sau H3 (contact direct cu produsele alimentare). Pentru situații mai dificile, Pakelo poate formula soluții pentru a îndeplini cerințe tehnice unice.

Lubrifianții Pakelo FOODGRADE acordă o durată mai lungă de viaţă (chiar și în condiții de lucru intense), ceea ce înseamnă un consum redus și costuri mai mici de producție. Acest lucru se datorează faptului că produsele sunt complet sintetice. Materiile prime utilizate de Pakelo dețin rate ridicate de vâscozitate, care garantează în timp echilibrul termic-oxidativ.

 

EVIA UTILAJE SRL

Str. Drumețului, Nr. 57, Sector 3

031891 București

Mob.: 0720.261.111

office@eviautilaje.ro; www.eviautilaje.ro