PAKELO DEZVALUIE SECRETUL DIN SPATELE LUBRIFIANTILOR SAI DE TOP

Durabilitate este un cuvânt foarte puternic. Acesta evocă forța, puterea și necesitatea de a sparge propriile limite fizice și psihice. Nu este vorba despre a fi cel mai rapid sau cel mai puternic într-o competiție, este vorba despre a fi cel care nu renunță niciodată, indiferent de motiv. Lubrifianții Pakelo știu ce trebuie să îndure oamenii din motorsport.

O experiență îndelungată în domeniul lubrifianților, împreună cu o atitudine puternică de rezolvare a problemelor a adus compania italiană să sfideze limitele sale. Astăzi, lubrifianții Pakelo sunt utilizați de către echipele de top din Formula 1, GP2, GP3, International GT Open și Formula E. 80 de ani de muncă grea, trei generații de antreprenori inspirați și un mod de gândire înclinat spre tehnologie. Într-adevăr, rezistența este cheia, dar pentru a ține pasul cu giganții, în cele din urmă, este nevoie și de câțiva ași în mânecă.

Pakelo deține unul dintre cele mai bine echipate laboratoare europene de analiză și de cercetare axate în special pe lubrifianți uzați și, mai mult decât atât, departamentul de cercetare și dezvoltare poate conta pe o echipă foarte pricepută de chimiști şi ingineri mecanici, care reprezintă adevăratul avantaj pentru Pakelo. Crearea lubrifianților personalizați au ajutat compania să rezolve probleme în multe domenii diferite. Se poate furniza uleiul pentru diferențial perfect pentru o mașină de Formula 1 unică şi cei mai buni lubrifianți pentru industria alimentară, în același timp. Unde alții nu au vrut (sau nu au putut) să concureze, Pakelo a reușit să rezolve problema. În multe companii dificultățile sunt văzute ca obstacole, încetiniri sau ca inconveniențe descurajante. Dar aceasta este o logică greșită.

Ia-le ca provocări și oportunități de învățare și vei avea scopuri și arme total diferite.

pakelo text

Seriile de lubrifianți Krypton și Krypton Racing sunt dezvoltate cu aceeași pasiune și expertiză utilizată în divizia sporturilor cu motor. Seria Krypton este compusă din lubrifianți sintetici. Nivelul de vâscozitate se extinde pentru a garanta un nivel ridicat al performanțelor cu fiecare mediu de lucru și condiții externe posibile. Seria Krypton se împarte în patru subcategorii.

Uleiurile Krypton XT sunt destinate pentru vehiculele standard, în timp ce Krypton XT LA sunt folosite pentru vehiculele integrate cu tehnologia SAPS. Ambele serii au și echivalentul pentru consum scăzut de combustibil: Krypton FXT și Kypton XT LA. Acești lubrifianți ajută clienții pentru a spori economia de combustibil și să îmbunătățească performanțele vehiculelor și echipamentelor, în timp ce reduc semnificativ impactul asupra mediului și costurile de funcționare.

Seriile Krypton Racing fac un pas mai în față când vine vorba de funcționare în situații deosebit de dificile ale curselor. Este linia complet sintetică, specifică pentru cei care au nevoie de rezultate și performanțe speciale pe circuit sau alte situații competitive. Acești lubrifianți posedă o rezistență extraordinară la schimbările termice și la oxidare. Ele sunt formulate cu stocuri de bază atent selectate pentru o înaltă calitate şi stabilitate termică, împreună cu aditivi care reduc fricțiunea şi temperatura de lucru sprijinind, în același timp, o reacție promptă a motorului conferindu-i o funcționare uniformă.

Uleiurile de motor Kripton și Kripton Racing sunt diferite. Este atât de simplu. Foloseşte lubrifianții Pakelo pentru motorul tău și niciodată nu vei regreta.

 

EVIA UTILAJE SRL

Str. Drumețului, Nr. 57, Sector 3

031891 București

Mob.: 0720.261.111

office@eviautilaje.ro;

www.eviautilaje.ro