ORIENTARE SPRE VIITOR. CUM VOR AJUTA INOVAȚIILE BIELDA CLIENȚII ÎN VIITOR

BIELDA produce și comercializează utilaje pentru prelucrarea metalelor – utilaje ce efectuează procese de debitare, îndoire, sudură și curățare metale (table, profile, piese etc.).

Persoană intervievată: Mihai Nica, Co-Founder BIELDA.

Easy Engineering: Care sunt cele mai futuriste produse/soluții din portofoliul dumneavoastră?

Mihai Nica: Majoritatea utilajelor noastre sunt de nouă generație și folosesc tehnologii actuale. Aș putea enumeră mașinile de sudură cu laser, mașini de curățare cu pulsație cu laser sau roboții de sudură BIELDA.

E.E: Care sunt caracteristicile acestor produse/soluții?

M.N: Principalele caracteristici sunt inovația tehnologică, consumul redus de energie, numărul redus de consumabile, viteză de lucru, precizia, ușurință de lucru.

E.E: Spuneți-ne despre obiectivele / perspectivele companiei pe termen lung?

M.N: Anul acesta am început extinderea pe piețele externe: Bulgaria și țările fostei Iugoslavii (Serbia, Bosnia, Croația, Muntenegru și Slovenia). De asemenea din prima parte a anului vom între și pe piețele din Ungaria și Polonia. Asta pe lângă dezvoltarea exponențială pe piață din România.

E.E: Spuneți-ne despre inovare și cum afectează această viitorul?

M.N: Inovarea înseamnă viteză, fiabilitate… cu alte cuvinte aportul uman și implicit erorile umane sunt tot mai reduse. Un robot de sudură poate ține locul la șase sudori… plus că lucrează continuu, fără pauze și la costuri mult mai reduse.

E.E: Cum va ajută inovarea produselor clienții?

M.N: Vor putea realiza produse finite mai rapid, mai precise și cu costuri mai reduse. Automatizarea este secretul. 

E.E: Cum modelează angajații orientarea viitoare a companiei dvs.?

M.N: În acest moment suntem mândri de echipa BIELDA creată și toți avem scopuri mărețe și ne îndreptăm în aceeași direcție. Dorim să fim numărul unu în Europa de este, nu doar în România în ce privește utilajele pentru prelucrarea metalelor.

E.E: Cum vă afectează transformarea digitală produsele/afacerea?

M.N: Nu ne afectează, ba din contra. Suntem în pas cu noile tendințe de marketing și de soft astfel încât să ne dezvoltăm mai repede și a înainte către pașii următori.

E.E: Spuneți-ne despre cercetare și dezvoltare în compania dvs.

M.N: Lucrăm să îmbunătățim calitatea echipamentelor prin diverse componente și inovații. Suntem la curent și în pas cu noile tehnologii la BIELDA.

E.E: Cum depășiți noile provocări și acest mediu mai competitiv?

M.N: Secretul este să fii numărul unu. Pentru asta trebuie o continuă dezvoltare. Dezvoltarea digitalizării ne ajută. Avem o echipa tânăra și dinamică în cadrul BIELDA.

E.E: Spuneți-ne despre strategiile viitoare ale companiei și cum vă veți adapta la viitor.

M.N: Ca și strategii viitoare avem două mari direcții. Pe deoparte nouă fabrică de producție și viitorul show-room și pe de altă parte prezența cât mai agresivă pe piețele externe. Să facem cunoscut brandul BIELDA și peste hotare. Un brand românesc de altfel.

https://bielda.ro