O NOUĂ MARCĂ DE COBOȚI DISPONIBILĂ PE PIAȚA DIN ROMÂNIA

INNO Robotics este distribuitor unic în România a roboților colaborativi Doosan. “Am ales să promovăm acest producător pe piața locală deoarece ne reprezintă pe noi ca și companie în privința principiilor de colaborare pe care le avem cu clienții noștri.”, declară Cosmin Ioanes, Manager INNO Robotics.

Safety first – roboții colaborativi Doosan au o serie de caracteristici superioare de siguranță 

Fiabilitate – durata de viață îndelungată pe care o au acești coboți față de competiție

Ușurința în operare și programare – Doosan înțelege nevoia utilizatorilor de a fi independenți în ceea ce privește programarea roboților colaborativi, iar interfețele programelor software sunt dezvoltate în această direcție  

Varietatea aplicațiilor – au dezvoltat de-a lungul timpului o gamă mare de roboți colaborativi pentru aplicații cum ar fi: deservire cnc-uri, paletizare, lipire, sudare, pick&place, inspecție, polișare și debavurare, asamblare, s.a. 

Super sigur

Restricția accesului în spațiul de operare și posibilitatea de a defini cinci setări ale zonei de lucru pentru a proteja pe deplin operatorul

Restricție în spațiul de lucru I Zona de cooperare I Zona de prevenire a opririlor I Zona de reducere a sensibilității la coliziune I Zona limitată de operare a sculei I Zona definită de utilizator

Aceste posibilități de setare a zonelor de lucru ale cobotului oferă eficiență și garantează siguranța operatorului indiferent de tipul de aplicație.

Siguranța de operare a roboților colaborativi Doosan este remarcabilă, demonstrată și prin certificările oferite de organizațiile internaționale

Roboții Doosan au primit certificări, privind siguranța în operare a roboților colaborativi, ce îndeplinesc criteriile internaționale și se mândresc cu cel mai înalt nivel de siguranță din industrie NRTL (SUA), CE (Europa), KCs (Coreea de Sud).

Super simplu

Programare ușor de realizat, cu o singură atingere

Roboții Doosan recunosc automat perifericele atașate și sugerează automat modul ideal al procesului de lucru sub formă de diverse șabloane, de la manipularea simplă a materialelor până la deservirea CNC-urilor. De asemenea, oferă abilități preprogramate, utilizate în mod obișnuit în domeniu, ceea ce face ca robotul să fie foarte ușor de programat chiar și de începători.

Cockpit pentru a învăța rapid și ușor operarea

Prin intermediul cockpit-ului (butonul ce facilitează învățarea directă) a roboților Doosan este posibilă selectarea diferitelor moduri de învățare, precum și salvarea coordonatelor cu ajutorul unor simple operațiuni de buton, permițând o învățare ușoară.

Super flexibil

Doosan Mate – un concept care are scopul de a maximiza utilizarea roboților Doosan

Doosan Mate cuprinde o varietate de produse partenere de top din industrie, de la dispozitive de prindere la mașini unelte și echipamente electrice, senzori și software, oferind cele mai bune soluții de automatizare optimizate pentru nevoile clienților. Toate produsele înregistrate sunt 100% compatibile cu roboții Doosan, permițând o utilizare ușoară și rapidă, de configurare și operare imediată.

Conexiuni de comunicare avantajoase

Roboții Doosan sunt capabili a fi conectați chiar și fără o platformă de legătură, ceea ce facilitează conexiunea cu diverse tipuri de echipamente și sisteme industriale.

INNO Robotics SRL

Traian Vuia, 212, Cluj-Napoca

+40 364 805 073 | +40 765 335 040

office@inno-robotics.com

www.inno-robotics.com