NOUTATI IN GAMA BOSCH PROFESSIONAL

CIOCANUL DEMOLATOR GSH 7 VC este cel mai nou ciocan demolator cu prindere SDS-Max de la Bosch. Acesta are o greutate de numai 8,4 kg și o amortizare a vibrațiilor în timpul lucrului îmbunătăţită. Motorul de 1.500 W asigură ciocanului putere maximă și o energie de impact de 13 J. De asemenea, raportul optimizat între putere și greutate diminuează mult din efortul pe care trebuie să îl depună operatorul, mai ales atunci când demolarea se face deasupra capului sau la dăltuirea laterală. Sistemul integrat de amortizare a vibrațiilor contribuie la utilizarea confortabilă a echipamentului, la prelungirea timpilor de utilizare permiși de normele de lucru și la o rată mare de îndepărtare a materialelor, de 140 kg de beton/oră.

Sistemul Vario-Lock, integrat de Bosch pe acest echipament, cu 16 poziții, permite ca forța de impact să fie adaptată de către operator la toate tipurile de materiale care trebuie îndepărtate.

De asemenea, producătorul oferă accesorii speciale pentru ciocanul demolator, precum dalta lată, RTEC Sharp și dalta ascuțită, STEC SPEED cu margini cu auto-ascuțire pentru o durată mai mare de viaţă.

Ferăstrăul vertical GST 160 BCE

Reprezintă combinația perfectă de greutate redusă și design compact. Aceste două caracteristici fac din ferăstrău un instrument folosit pentru tăierile precise în material gros sau subțire, utilizat la izolații sau mobilă și amenajări interioare unde, de obicei, pierderile de material nu sunt permise. Motorul de 800 W și funcția Constant Electronic asigură suficientă putere, iar împreună cu placa de bază din magneziu turnat și învelișul din plastic alunecos elimină riscul de deteriorare a materialului pe care se lucrează. De asemenea, lamele ferăstrăului pot fi schimbate cu o singură mână, fără unelte suplimentare datorită sistemului SDS îmbunătățit. Trebuie apăsată numai maneta de prindere și pânza va fi evacuată în mod automat, fără a fi necesară atingerea cu mâna. Noua pânză poate fi ușor introdusă și fixată pe poziția de lucru.

Nivela cu laser GCL 25

Este o soluție la îndemână pentru a alinia fitinguri și instalații, dar este și un ajutor pentru tâmplari, instalatori, electricieni sau specialiști în amenajări interioare. Punctele de laser sunt vizibile atât în spații interioare, cât și exterioare, până la 30 de metri, iar liniile laser încrucișate sunt vizibile până la 10 metri. În plus, nivela este protejată de o carcasă robustă, ergonomică și rezistentă la praf. În setul de livrare sunt incluse două stative cu prinderi pe filet de ¼ inch și 5/8 inch.

EUROTECH este distribuitor autorizat, Bosch System Specialist, specializat în distribuţia de scule electrice şi accesorii Bosch şi certificat ca Bosch Service Partener. De asemenea, Eurotech este membru în Reţeaua Tehnik, rețea de magazine ce oferă preţuri unice la nivel naţional, stocuri permanente, închiriere şi consultanţă tehnică pentru sculele şi echipamentele oferite.

 

 

SC EUROTECH S.R.L.

Membru al Reţelei TEHNIK

Iaşi, România

Splai Bahlui Mal Stâng 25 B

Cod Poştal: 700029

Tel: 0232/231.435

Fax: 0232/266.364

sales@eurotech-iasi.ro

www.eurotech-iasi.ro

www.reteaua-tehnik.ro