NOUA GAMA RC DE COMPACTOARE HIDRAULICE

Producătorul de echipamente de construcție de talie internațională, Chicago Pneumatic, a lansat ultima generație de accesorii de compactoare hidraulice atașabile. Gama RC include cinci noi modele pentru utilizarea pe suporturi cu greutate de operare de 1-40 tone, oferind performanță robustă, eficiență înaltă și întreținere ușoară pentru aplicații solicitante, inclusiv pante, șanțuri și compactare de deșeuri, extinderi laterale și acumulări.

Toate modelele din gama RC sunt proiectate pentru uz imediat, cu nicio cerință specială de instalare și îmbină frecvența înaltă de compactare cu o forță de vibrație ridicată, permițând utilizatorilor să lucreze rapid majoritatea cerințelor de compactare. Pentru a reduce presiunea asupra compactorul în timpul funcționării, carcasa este contrabalansată cu 15%. Acest lucru asigură distribuirea forței de-a lungul plăcii și oferă uzură redusă.

Pentru a asigura protecția compactoarelor hidraulice de suprasarcini toate modelele sunt echipate cu flux de control și de presiune integrat. Acest lucru oferă siguranță operatorului și economisește timp atunci când modelele sunt utilizate pe diferite suporturi. Folosirea izolatoarelor de cauciuc solid oferă, de asemenea, atenuarea de șoc a vibrațiilor, adică nu există nicio limitare a presiunii în conductă.

Compactoarele RC nu necesită întreținere. Baia de ulei din jurul mânerului asigură continuă gresare, în timp ce sistemul de la Chicago Pneumatic AutoLube elimină nevoia de gresare manuală regulată. Toate compactoare RC sunt dotate cu racorduri care sunt concepute pentru a rezista eforturilor lucrărilor de demolare, cu o protecție împotriva frecării asigurată de un înveliș de sârmă de oțel spiralată. O gamă largă de opțiuni suplimentare sunt, de asemenea, disponibile, inclusiv un dispozitiv de rotație continuă pentru o poziționare ușoară și o productivitate mai mare și noile lame pentru nivelarea fină.