NOILE MASINI DE GAURIT GSR SI GSB SERIA DYNAMIC DE LA BOSCH

Noile modele de maşini de găurit cu acumulator Bosch sunt foarte eficiente, cu un raport excelent între putere şi greutate, dar şi o durată de viaţă cu până la 100% mai îndelungată.

GSR şi GSB 14,4 / 18 V Professional fac parte din gama “Dynamic” de la Bosch, o gamă deosebit de puternică şi compactă.

Aceste maşini de găurit sunt echipate cu motor EC fără perii, ce nu necesită întreținere și permite utilizatorului să efectueze lucrări cu un grad de eficiență de peste 80 la sută. Gradul ridicat de eficiență este rezultat din pierderea minimă de căldură. Sculele nu ajung la fel de repede la un punct de încălzire maxim și pot efectua cu până la 30 la sută mai mult timp de lucru.

Graţie sistemului “Flexible Power”, utilizatorul poate alege acumulatorul potrivit în funcţie de puterea şi greutatea maşinii. Noile modele de maşini de găurit de la Bosch sunt compatibile cu toţi acumulatorii de 14,4 V şi 18 V.

Sistemul “Electronic Cell Protection” (ECP) protejează acumulatorul litiu-ion împotriva defecţiunilor ireparabile deoarece nu îi permite acestuia să se descarce complet, în această manieră asigurându-i o durată de viaţă mai îndelungată.

eurotech text

Aceste mașini de anduranță au în dotare mandrină rapidă cu deschidere de 13 mm cu Auto-Lock, ce permite schimbarea accesoriului cu o singură mână; LED integrat pentru iluminarea sectorului de lucru şi în locurile întunecoase; frână de motor pentru lucrul de precizie la înşurubările în serie şi mâner ergonomic subţire cu strat softgrip pentru lucrul fără efort.

Noile modele de maşini de găurit cu acumulator Bosch sunt destinate înşurubării şi slăbirii de şuruburi, cât şi găuririi în lemn, metal, ceramică şi material plastic. Modelul GSB este în mod suplimentar destinat găuririi cu percuţie în cărămidă, zidărie şi piatră.

Maşinile de găurit cu acumulatori de la Bosch au acum un randament mai ridicat datorită noilor tehnologii, ce permit ca operaţiunile de înșurubare și găurire să fie executate mai uşor şi mai precis, în condițiile unei manevrabilități mai bune. Noile GSR şi GSB 14,4 / 18 V Seria Dynamic sunt ușor de utilizat în spații înguste sau atunci când utilizatorul este nevoit să le folosească adoptând o poziție incomodă, precum folosirea deasupra capului.

 

 

SC EUROTECH S.R.L.

Membru al Reţelei TEHNIK

Splai Bahlui Mal Stâng 25 B

Iaşi, România

Tel: 0232/231.435

Fax: 0232/266.364

sales@eurotech-iasi.ro

www.eurotech-iasi.ro

www.reteaua-tehnik.ro