Gama produselor profesionale de la Kärcher s-a mărit în acest an. Acum portofoliul cuprinde generatoare de curent și o motopompă pentru apă semi-murdară. De acum este mult mai ușor să folosești sculele electrice pe șantierele de construcții, în silvicultură/ îngrijirea grădinii sau pentru lucrările de întreținere a străzilor, pentru utilizarea curățitoarelor cu presiune electrice cu apă rece și apă caldă.

Generatoarele de curent de la Kärcher oferă o sursă de alimentare fiabilă, monofazată și trifazată. Echipate cu motoare puternice pe benzină, în 4 timpi, ce respectă standardele de emisii EU STAGE V, asigură un randament mare și independență față de reţelele de electricitate.

Generatoarele Kärcher sunt fiabile, sigure şi robuste. Cu un cadrul de oțel rezistent, ce protejează generatorul de curent de eventualele daune, protecție la suprasarcină și la nivel scăzut de ulei, acestea oferă siguranță atât utilizatorului, cât și aparatului.

Ușor de transportat chiar și pe teren accidentat, datorită barei de împingere pliabilă şi a roților mari, generatoarele de curent de la Kärcher au pornire electrică a motorului, AVR (stabilizator electronic de tensiune) și o perioadă lungă de funcționare datorită rezervorului mare de combustibil.

Motopompa pentru apă semi-murdară vine cu un concept complet de servicii. Dotată cu un motor care respectă cele mai recente standarde de emisii (EU STAGE V), asigură performanța necesară în orice moment. Aparatul robust şi protejat împotriva posibilelor deteriorări, este capabil să pompeze chiar şi particule solide foarte mari (de până la 30 mm).

Motopompa pentru apa semi-murdară de la Kärcher oferă un randament excelent în ceea ce privește timpul de funcționare si debitul de refulare.

Pachetul de accesorii include: 1 sorb de aspirație, 2 cuple pentru furtunuri și 3 coliere pentru fixarea furtunurilor. Poate fi adăugat opțional furtunul de aspirație (5 metri )/refulare (10 metri).

Motopompa poate fi folosită: în combinație cu alte aparate de curățat Kärcher, cum ar fi HD/HDS-Trailer sau ca suport pentru îndeplinirea sarcinilor de curățare; în locații diferite și, datorită fiabilității, poate fi transportată și utilizată cu ușurință; pentru pomparea apei din gropile de excavație în șantierele de construcții, pentru pomparea apei din subsolurile inundate, pasaje subterane, parcări subterane etc. dar şi pentru a umple rapid rezervorul trailerelor HD/HDS, versiunile Cab şi a containerelor tip IBC.

Puteți afla mai multe informații despre produsele Kärcher, accesând www.karcher.ro sau puteți scrie la adresa de e-mail office@kaercher.ro, telefon: 0372.709.001 sau 0372.709.002.