Nexans FIBREROUTE este un sistem modular de canale pentru cabluri, conceput special pentru a fi implementat ca un traseu dedicat cablurilor de fibră optică, pentru protecția acestora împotriva deteriorării, menținând în același timp viteza de transmisie ridicată. Acesta oferă o suprafață rigidă pe tot parcursul traseelor de cabluri, protejând legăturile de fibră optică. Adaptorii asigură conexiunea între canale și/sau fitinguri, controlând astfel raza de curbura a cablurilor de fibră optică și a celor finalizate cu conector tip MPO.

Într-un centru de date, traseele de cabluri sunt complexe și există adesea obstacole de-a lungul acestora, care trebuie să fie evitate. Nexans FIBREROUTE face instalarea rapidă și flexibilă, folosind canale diferite conectate prin racorduri și adaptori. Nu sunt necesare suduri in plastic, deoarece toate părțile se unesc între ele prin elementele de fixare fără scule. Elementele de fixare si susținere sunt disponibile pentru montare pe perete, agățare pe tavan, sub podea si in rack-uri.

Odată instalate, Mutările/ Adăugările/ Modificările sunt ușor de realizat, cablurile de fibră optică fiind separate de mănunchiurile mari orizontale de cabluri de cupru. Extinderile și interconectările viitoare cu canale de mărimi diferite vor putea fi executate rapid prin folosirea racordurilor și teurilor (tees), disponibile într-o gama larga de mărimi.

Pentru mai multe informatii, accesati www.nexans.com/LAnsystems si vizitati paginile referitoare la  „Data Centre”.

 

Info: Silviu Ardeleanu, Business Developing Manager – Balkan Area

Nexans Cabling Solutions

Mobile: +40 742 105 194

E-mail: silviu.ardeleanu@nexans.com