MOBILITY SYSTEM BOSCH – SISTEMUL INTELIGENT PENTRU DEPOZITARE SI TRANSPORT

Transportul uşor şi sigur al sculelor şi pieselor mici, de la vehicul la şantier, atunci când seara toate trebuie să revină înapoi în atelier. Acesta este domeniul de utilizare ideal pentru sistemul L-BOXX Bosch, în scopul asigurării ordinii, vizibilităţii, protecţiei la lovituri şi stropi de apă, iar pe deasupra, integrându-l fără adaptor în sistemul de echipament pentru autovehicule Sortimo.  Peste 150 de scule electrice Bosch sunt disponibile în cutii L-BOXX.

Scule electrice, accesorii, materiale consumabile: cine are încă din atelier o bună vizibilitate asupra acestora, acela nu uită nimic din ceea ce va avea nevoie apoi pe şantier.

Încărcarea este simplă, iar transportul sigur: practic, când totul este ambalat corespunzător, nu mai trebuie să se piardă timpul cu căutatul. Indiferent dacă trebuie transportate mese de lucru mari sau maşini grele, Mobility System de la Bosch îşi pune în valoare avantajele şi pe şantier.

Cine se deplasează frecvent ştie că trebuie să transporte sculele electrice şi piesele mici, apoi să le care de la autovehicul la punctul de lucru – iar seara, să le aducă din nou înapoi la atelier.

De aceea, ar fi practic un sistem pentru transportul uşor şi sigur al lucrurilor. Mobility System Bosch, cu L-BOXX-urile, LS-BOXX-urile şi i-BOXX-urile, care pot fi îmbinate între ele prin închidere click, este exact ceea ce trebuie deoarece acestea sunt ideale pentru transport asigurând ordinea şi vizibilitatea necesare. În plus, rezistă şi foarte bine la lovituri sau stropii de apă, potrivindu-se în mod practic şi în sistemul de echipament pentru autovehicule de la Sortimo.

L-BOXX-System Bosch reprezintă soluţia flexibilă pentru transportul şi depozitarea sculelor electrice, a accesoriilor cât şi a materialelor consumabile de care avem nevoie pe şantier. Sistemul inovator de îmbinare click face posibilă îmbinarea şi separarea simplă a oricât de multe L-BOXX-uri, care pot fi transportate confortabil şi în stivă. Faptul că şi interiorul L-BOXX-urilor inteligente poate fi compartimentat după nevoie face totul să fie perfect.

 

Avantaje:

– Îmbinare şi desprindere extrem de uşoară a diferitelor L-BOXX-uri;

– Transportul L-BOXX-urilor îmbinate cu închidere click în stive de pană la 40 kg;

– Construcţie extrem de robustă;

– Protecţie totală împotriva stropilor de apă;

– Se potriveşte perfect şi fără adaptor cu sistemul de echipamente pentru vehicule testat TUV de la Sortimo;

– Siguranţă optimă a încărcăturii şi protecţie optimă a pasagerilor chiar şi în situaţii extreme;

– Capacitate de încărcare pentru fiecare L-BOXX pană la 25 kg;

– Rezistenţă la încărcarea capacului de până la 100 kg;

– Mânere ergonomice şi mânere laterale încastrate, pentru transportul comod pe şantier;

– Fiecare L-BOXX poate fi configurat individual pentru scule electrice, accesorii şi consumabile.

– Diferitele L-BOXX-uri, de toate dimensiunile, pot fi combinate flexibil şi îmbinate între ele prin închidere click;

– Stocare supraetajată, sigură şi ordonată, a două scule electrice cu acumulator de 10,8 V de la Bosch într-un L-BOXX;

– Inclusiv spaţiu pentru acumulatori şi încărcător;

– Datorită unui sortiment variat de forme interioare practice, L-BOXX Bosch poate fi compartimentat şi echipat în mod diversificat, pentru a beneficia de dotarea completă la orice utilizare pe şantier.

LS-BOXX Bosch – mai bine să găsim decât să căutăm

LS-BOXX, extinderea sistemului L-BOXX, asigură o mai mare flexibilitate, iar pentru asigurarea accesului liber la materiale consumabile şi accesorii chiar în cazul stocării supraetajate, LS-BOXX-ul este prevăzut cu sertare. Oferă loc pentru sertare şi i-BOXX-uri, care pot fi trase simplu spre înainte. Astfel totul se realizează rapid iar lucrul poate începe imediat.

„O ladă de scule ordonată este ca o carte de vizită pentru client deoarece acesta ştie că cine îşi ţine în ordine uneltele, acela face şi treabă bună. În plus, aş face o impresie nu tocmai bună dacă aş pierde mult timp căutând uneltele, accesoriile şi materialele potrivite, pentru că în cele din urmă, aceasta înseamnă cheltuieli în plus pentru client dar şi pentru mine“ declară Andreas Worlein, maistru tâmplar.

 

i-BOXX Bosch – valiza transparentă pentru piese mici

i-BOXX poate fi scoasă complet afară din LS-BOXX Bosch şi transportată separat ca valiză distinctă, cu mâner de transport. Este perfectă pentru transportul accesoriilor şi tuturor pieselor mici. Pentru piesele mai mari există sertarul LS-T 92.

i-BOXX Bosch poate fi personalizată pentru a putea combina şi sorta după nevoile fiecăruia şi, în primul rând, pentru a avea acces rapid şi exact la şuruburile, diblurile şi celelalte materiale consumabile necesare.

Siguranţă permanentă în timpul deplasării

L-BOXX-urile şi LS-BOXX-urile se potrivesc direct şi fără adaptor la sistemele de echipament pentru autovehicule verificate de TÜV, de la Sortimo, pentru autovehicule de transport şi autodube, mari şi mici, cât şi la CarMo-System pentru autoturisme. Toate sistemele oferă siguranţa încărcăturii şi protecţia optimă a pasagerilor.

 

Avantaje:

– Cu ajutorul plăcii adaptoare fixate pe peretele despărţitor al spaţiului de depozitare, L- şi LS-BOXX-urile pot fi transportate sigur în autovehicul şi fără sistem de rafturi;

– Cu sistemele de echipament, L- şi LS-BOXX-urile se stivuiesc rapid, ordonat şi sigur;

– Deosebit de practic este suportul de perete, aici i-BOXX-urile pot fi fixate prin închidere click direct în autovehicul şi transportate în condiţii de siguranţă.

 

www.bosch-pt.ro