METATOOLS – SOLUTII COMPLETE DE ECHIPAMENTE PENTRU PROTECTIE

Compania Metatools, cel mai important furnizor de echipamente şi utilaje tehnologice pentru domeniul industrial şi al construcţiilor din județul Prahova, oferă soluţia completă pentru siguranţa şi protecţia la locul de muncă, la cel mai bun raport calitate-preț. Pentru că sănătatea și siguranța la locul de muncă constituie o prioritate, indiferent de domeniul de activitate, profesioniștii pot găsi în magazinul Metatools o gamă impresionantă de încălţăminte, îmbrăcăminte, mânuşi de protecţie, căşti, viziere şi ochelari, antifoane, măşti pentru protecţie respiratorie şi echipamente pentru lucrul la înălţime.

Pentru sezonul de toamnă, consilierii Metatools recomandă bocancii de protecție SAULT S3 SR ESD, model dotat cu un carâmb din piele despicată pigmentată și căptușeală din poliamidă.

metatools text

Talpa intercalară injectată – PU bi-densitate cu cap anti-tocire, dar și talpa interioară performantă și detașabilă realizată din poliamidă pe EVA fac din SAULT S3 SRC un model de încălțăminte de protecție ce oferă un nivel sporit de confort utilizatorului. Bocancii de protecție SAULT S3 sunt recomandați în special în domenii precum: industria ușoară, construcții, lucrări de finisaj și bricolaj, fiind testați conform normei EN ISO 20345 (ceea ce înseamnă că bocancii sunt echipați cu un bombeu de siguranță ce oferă protecție împotriva șocurilor, la un nivel de energie maxim ce echivalează cu 200 Jouli, dar și împotriva unei striviri de 15 kN).

 

Compania Metatools oferă soluții și pentru lucrul la înălțime, astfel că toți cei care trec pragul magazinului din Str. Poligonului, nr.2, vor găsi cel mai bun raport calitate-preț atunci când vine vorba despre protecția anti-cădere. De asemenea, până pe 1 octombrie, clienții pot achiziționa un pachet promoțional Delta Plus pentru lucrul la înălțime alcătuit din:

 

*Frânghie din coardă împletită Ø10,5 mm, terminație 2 bucle cu papuc, lungime 1 m, conformă EN 354.

*Centură complexă de siguranță HAR14 (DP) cu 2 puncte de prindere anti-cădere (dorsal-sternal), 2 bucle de reglare. Centură de poziționare cu spătar mare termoformat, dublură burete, mărimi S/M/L, greutate 1,1 Kg.

* 2 X Carabinieră cu blocare cu șurub din oțel zincat, deschidere 17 mm, R> 23 kN.

 

Încă din anul 2012, prin dezvoltarea unui nou magazin destinat protecției muncii, compania Metatools și-a reafirmat în mod constant angajamentul de a susține importanța unui climat de securitate și protecție în muncă. Pentru a fi mereu la curent cu noutățile din sezonul toamnă/iarnă 2015, dar și cu ofertele speciale Metatools, puteți accesa atât pagina de Facebook a companiei, cât și site-ul www.metatools.ro.

 

Metatools SRL

Membru al Reţelei Tehnik

Adresa: Str. Poligonului, nr. 2,

100070, Ploiesti, Prahova

Telefon: 0244 598 277

Fax: 0244 406 698

E-mail: office@metatools.ro

www.metatools.ro

www.reteaua-tehnik.ro