METABO, UTILITATE MAXIMA IN PRELUCRAREA LEMNULUI

Maşinile de rindeluit sunt scule extrem de utile în prelucrarea lemnului, mai ales atunci când este vorba de cantităţi foarte mari de mase lemnoase. DH330 este o maşină de rindeluit de la Metabo, din clasa profesională care face faţă la utilizare continuă, opt ore pe zi, şapte zile din şapte. Acest tip de maşină practic subţiază scândură, în alte cuvinte, îi reduce dimensiunile cu până la 3 mm pe trecere rezultând o suprafaţă netedă.

De asemenea, DH330 este potrivită pentru transformarea scândurii brute în scândură prelucrată. Lăţimea maximă a scândurii ce poate fi prelucrată este de 330 mm.

În plus, motorul puternic al maşinii de 1.800 W asigură o turaţie de 9.800 rotaţii/min (turaţie de mers în gol) a tamburului cu cuţite.

O altă facilitate importantă este capacitatea de a trage automat scândura, astfel utilizatorul nu trebuie sa o împingă în maşină deoarece DH330 are un tambur special care face acest lucru.

Metabo este un cunoscut producător german de scule electrice. Mai mult de atât, sculele Metabo se remarcă prin calitatea Premium, majoritatea fiind integral produse în Germania. Deşi este un brand puţin cunoscut în Romania, acesta este foarte apreciat şi cumpărat în Vestul Europei şi Statele Unite.

Maşina de rindeluit de la Metabo este produsă în Germania, la calitate şi standarde înalte, ceea ce o face unul dintre cele mai vândute produse din magazinul online AtelierulTau.ro.

AtelierulTau.ro a fost lansat în anul 2010, iar în scurt timp a intrat în topul magazinelor online de specialitate. Magazinul deţine o varietate mare a mărcilor comercializate printre care se află brand-uri renumite precum, Bosch, Makita, Hitachi sau Metabo. De asemenea, are propriile stocuri, iar livrarea se face în maxim 24 de ore pentru orice produs, inclusiv în zilele de sâmbătă.