MAXIMIZAȚI POTENȚIALUL SISTEMULUI DE TÃIERE CU PLASMÃ POWERMAX

Sistemele de tăiere cu plasmă Powermax® nu sunt doar sisteme standard. Consultați accesoriile și aplicațiile prin care sistemul  Powermax furnizează o tăiere superioară.

Filtru de aer

Asigurați-vă că sursa de aer a sistemului dvs. este menținută uscată și fără urme de ulei. Aerul nefiltrat poate duce la probleme ale consumabilelor, probleme ale calității tăierii, viteze mai mici de tăiere și poate contribui la defectarea prematură a pistoletului.

Consumabile HyAccess™

Consumabile brevetate cu lungime suplimentară sau un profil mai îngust, pentru tăiere sau crăițuire în locuri greu accesibile sau unde consumabilele standard nu pot ajunge.

Set de consumabile Essential

Cu seturile noastre Essential, veți economisi 11% față de achiziția separată a fiecărei piese și veți primi: 2 duze de protecţie, 1 capișon pistolet, 7 duze, 7 electrozi, 1 inel de turbionare, 5 garnituri inelare și un tub de lubrifiant pentru garnituri inelare plus o cutie rezistentă pentru depozitarea sigură a consumabilelor. Capacul cutiei are o listă facilă a codurilor pieselor, pentru a le comanda din nou.

Pistolete Duramax de specialitate și de modernizare

Actualizați vechiul dvs. sistem Powermax® cu un pistolet Duramax® de modernizare pentru a îmbunătăți performanța sistemului și a prelungi durata de viață a consumabilelor. Un pistolet de 15 grade poate oferi mai multă ușurință la crăiţuire, tăiere la nivel și tăiere verticală unde, ergonomic, ar fi necesar un alt pistolet. Aparatul și minipistoletele sunt ideale pentru aplicațiile CNC, pentru urmărirea operațiilor pistoletului sau tăierea țevilor.

Consumabile FlushCut

Modelul brevetat al consumabilelor FlushCut™ dispun de un model de duză unghiulară care produce un arc de plasmă la un unghi de 45 de grade. Acest model unic vă oferă posibilitatea de a tăia mai aproape sau un debit la bază mai mare decât oricând înainte, ceea ce reduce semnificativ șlefuirea și crește posibilitatea refolosirii suporturilor, atașamentelor sau altor suporturi temporare de sudură.

Pistolete lungi Duramax Hyamp

Pistoletele lungi Duramax® Hyamp™ oferă accesibilitate și durabilitate suplimentară pentru aplicații de tăiere dificile sau situate în locuri greu accesibile, îmbunătățind siguranța și productivitatea. Aplicații precum îndepărtarea scheletului de pe mesele de tăiere, rebuturi, reparația infrastructurii, reconstrucția și tăierea materialului care necesită acces mai departe decât în mod normal în siguranță, confort și capacitate de lucru. Pistolet sunt disponibile cu lungimi de in 0,6 m, 1,2 m și 1,83 m.

FineCut, marcare și CopperPlus

Consumabilele FineCut® oferă o calitate a tăierii îmbunătățită semnificativ pe placă metalică de grosime mică rezultând o fantă mai îngustă fără zonă afectată de căldură și reducând dramatic cantitatea de zgură. Electrozii brevetați CopperPlus® oferă o durată de viață de 2 ori mai lungă față de consumabilele standard și sunt proiectate pentru folosirea exclusivă cu pistolete Duramax, la tăierea metalelor de 12 mm și mai subțiri. Consumabile pentru marcare și crăițuire de precizie cu Powermax45® XP oferă marcare de înaltă calitate și îndepărtarea cu precizie a defectelor pe material crăițuit subțire.

Consumabile pentru crăiţuire

Crăițuirea cu plasmă oferă un proces de îndepărtare al sudurii cu zgomot mai puțin și mai curat. Consumabilele de crăițuire pentru îndepărtare maximă sunt proiectate pentru îndepărtarea agresivă a metalului, obținerea unor profile adânci de crăițuire și aplicații de curățare extremă a metalului. Consumabilele de crăițuire cu control maxim sunt proiectate pentru o îndepărtare mai precisă a metalului, obținerea unui profile de crăiţuire mai superficial și curăţare ușoară a metalului.

Sanie pistolete lungi Duramax Hyamp

Tăiați mai repede și mai ușor scheletele cu noua sanie pentru pistoletete Hypertherm pentru pistoletele lungi Duramax Hyamp. Acest ghidaj permite pistoletului să culiseze ușor pe fața scheletului.