MĂSURAREA WIRELESS A TEMPERATURII ÎNTR-O GAMĂ LARGĂ DE APLICAȚII. NOUA SONDĂ INTELIGENTĂ TESTO 915I

Sonda Smart wireless testo 915i cu sonde TC mufabile permite măsurarea temperaturii în mod și mai rapid, ușor și flexibil. Datorită mecanismului de blocare inovator, compatibil cu toate sondele cu termocuplu Tip K de la Testo și cu alte sonde frecvent folosite de același tip, sonda Smart poate fi utilizată în cele mai diverse contexte. 

Valorile măsurate sunt afișate în aplicația gratuită testo Smart App, iar curbele de temperatură sunt prezentate clar în formă grafică. Toate datele măsurărilor pot fi raportate direct în aplicație și apoi trimise în format PDF sau CSV.

testo 915i se conectează automat prin Bluetooth® la aplicația de pe smartphone, tabletă, sau direct la alte instrumente de măsurare de la Testo.

testo 915i este disponibil cu diferite sonde mufabile Clasa 1: sonde de imersie/penetrare, sonde de suprafață, sonde atmosferice sau sonde flexibile.

De asemenea, testo 915i este disponibil în set alcătuit din testo 915i și trei sonde de temperatură într-o geantă de transport practică.

Aflați mai multe despre aplicațiile în care pot fi folosite aceste sonde, sau detalii tehnice despre noua sondă inteligentă testo 915i accesând: https://www.testo.com/ro-RO/aplicatii/sonde_inteligente_temperatura