Se apropie vara și, odată cu aceasta, vin tot mai multe lucrări de service la sistemele de aer condiționat și ventilație. Bazându-ne pe experiența noastră în dezvoltarea tehnologiei de măsură de ultimă oră, știm cu exactitate ce aveți nevoie pentru a vă îndeplini activitățile zilnice.

Instrumentul multifuncțional testo 440 combină avantajele unui dispozitiv portabil compact cu meniuri de măsurare intuitive cu o gamă largă de sonde de viteză și sonde IAQ. Astfel, aveți toate sarcinile de măsurare la sistemele de aer condiționat și ventilație, sub control.

Sistemele de climatizare și ventilație funcționează cu adevărat eficient atunci când debitele de aer în tubulaturi și la anemostate respectă specificațiile. Cu seturile ajutorul instrumentului multifuncțional testo 440 în combinație cu sonda potrivită, puteți realiza orice sarcină de măsurare într-un mod mult mai convenabil.

Avantajele testo 440

  • Intuitiv: Meniuri clar structurate pentru măsurarea debitului volumic în conducte sau la grile, factorului K, gradului de turbulență, necesarului de răcire/încălzire, indicarea riscului de apariție a mucegaiului și înregistrarea pe termen lung.
  • Wireless: Sonde Bluetooth pentru ușurință în măsurare și evitarea încurcării cablurilor în geantă.
  • Economie de spațiu: Un mâner universal pentru toate sondele.
  • Prezentare clară: Afișarea paralelă a 3 valori măsurate; configurare și rezultate centralizate.
  • Memorie internă de până la 7500 de valori măsurate, interfață USB pentru exportul de date și tipărirea opțională a valorilor măsurate.

Aflați mai multe despre instrumentul multifuncțional testo 440 dar și seturile dedicate pentru măsurarea la grile de ventilație și conducte accesând: 

https://www.testo.com/ro-RO/aplicatii/company_news_campaigns_airflow_bag