MASTER – ECHIPAMENTE PORTABILE DE INCALZIRE

Compania Master Climate Solutions este unul dintre lideri mondiali din domeniul aparatelor portabile pentru tratarea aerului. Echipamentele Master sunt destinate uzului profesioniştilor, iar ţelul primordial este de a-i ajuta pe utilizatori să adapteze mediul de lucru în funcţie de necesităţile lor, în cel mai rapid şi simplu mod posibil, dar şi cu investiţii reduse. În plus, elementele de bază ale dezvoltării companiei au fost introducerea continuă a noi echipamente cât şi constanţa inovaţiilor tehnice, factori ce au condus la menţinerea poziţiei în piaţă.

Aceste echipamente sunt soluţii inovatoare care pot fi utilizate facil, având standarde de calitate ridicate. De asemenea, echipamentele sunt eficiente şi, nu în ultimul rând, dotate cu sisteme moderne pentru siguranţă în exploatare. Datorită tehnologiilor de ultimă oră folosite pentru fabricarea lor, acestea, pe lângă faptul că încălzesc aerul, îi şi îmbunătăţesc calitatea.

Datorită reţelei extinse de distribuitori, a numărului mare de unităţi de service ,dar şi a accesibilităţii asistenţei tehnice profesionale, echipamentele sunt disponibile şi sunt vândute cu succes în foarte multe ţări, la nivel mondial.

Unul dintre cele 15 magazine de specialitate, care face parte din reţeaua Tehnik este Techno Pro Braşov. Personalul de vânzări al companiei este compus din persoane cu o vastă instruire în domeniul tehnic, care pot oferi sfaturi competente şi eficiente. Echipa participă regulat la training-uri de specialitate pe teme tehnice şi comerciale, lucru ce asigură un serviciu profesional adresat tuturor utilizatorilor. Echipamentele de încălzire portabile Master au o aplicabilitate largă, pornind de la aplicaţii pentru şantiere, fabrici, ferme, sere până la birouri sau chiar pentru uz casnic.

techno pro

„Existăm datorită clienţilor noştri şi, prin urmare, nu suntem niciodată prea ocupaţi pentru a le înţelege şi satisface cerinţele. Ne respectăm întotdeauna promisiunile faţă de aceştia. Tot ceea ce facem stă sub semnul calităţii, consecvenţei şi dinamismului. Ne străduim să ne dezvoltăm şi să ne perfecţionăm în continuu pentru a putea oferi produsele şi serviciile solicitate, la un nivel calitativ superior. Numai oferirea unui produs de calitate poate conduce la obţinerea unor rezultate de calitate” declară Titus Dulăcioiu, Manger Techno Pro Srl.

Întreaga gamă de echipamente Master corespunde standardelor internaţionale de calitate şi de siguranţă. Aceasta acoperă o paletă largă de încălzitoare portabile ce au ca sursă de energie curentul electric, gazul lichefiat (butelii de GPL) sau motorina, fiind completată de un încălzitor cu combustibil solid sau cu ulei uzat.

„Master produce și o gamă de răcitoare de aer BIO și dezumidificatoare de aer, echipamente revoluţionare ce răcesc aerul chiar şi în spaţii deschise, precum terasele, cu un consum de energie extrem de redus”, a declarat Titus Dulăcioiu Manger Techno Pro Srl. În România, încălzitoarele de aer Master sunt distribuite prin intermediul firmelor din Reţeaua Tehnik, compusă din 15 magazine, care deţin şi centre pentru reparaţii în garanţie şi post-garanţie. Echipamentele Master se găsesc de asemenea şi la distribuitorii specializaţi din întreaga ţară.

 

TECHNO PRO SRL

Membru al Retelei Tehnik

Str. De Mijloc nr. 164, Brașov

Tel. 0268-476652

office@scule.ro

www.scule.ro

www.reteaua-tehnik.ro