MASTER – Echipamente de încalzire portabile

„Master produce și o gamă de răcitoare de aer BIO și dezumidificatoare de aer, echipamente revoluţionare ce răcesc aerul chiar şi în spaţii deschise, precum terasele, cu un consum de energie extrem de redus”, a declarat Titus Dulăcioiu Manger Techno Pro Srl

Compania Master Climate Solutions este unul dintre lideri mondiali din domeniul aparatelor portabile pentru tratarea aerului. Echipamentele Master sunt destinate uzului profesioniştilor, iar ţelul primordial este de a-i ajuta pe utilizatori să adapteze mediul de lucru în funcţie de necesităţile lor, în cel mai rapid şi simplu mod posibil, dar şi cu investiţii reduse. Elementele de bază ale dezvoltării companiei au fost introducerea continua a noi echipamente cât şi constanţa inovaţiilor tehnice, factori ce au condus la menţinerea poziţiei în piaţă.

În România, încălzitoarele de aer Master sunt distribuite prin intermediul firmelor din Reţeaua Tehnik, compusă din 15 magazine, care deţin şi centre pentru reparaţii în garanţie şi post-garanţie. Echipamentele Master se găsesc de asemenea şi la distribuitorii specializaţi din întreaga ţară.

Echipamentele Master sunt soluţii inovative şi tehnologice, care pot fi utilizate facil. Acestea au standarde de calitate ridicate, sunt eficienţe şi nu în ultimul rând, dotate cu sisteme moderne pentru siguranţă în exploatare. Datorită tehnologiilor de ultimă oră folosite pentru fabricarea echipamentelor, acestea pe lângă faptul că încălzesc aerul, îi şi îmbunătăţesc calitatea.

Datorită reţelei extinse de distribuitori, a numărului mare de unităţi de service dar şi a accesibilităţii asistenţei tehnice profesionale, echipamentele sunt disponibile şi sunt vândute cu succes în foarte multe ţări, la nivel mondial.

Unul dintre cele 15 magazine de specialitate, care face parte din reţeaua Tehnik este Techno Pro Braşov. Personalul de vânzări al companiei este compus din persoane cu o vastă instruire în domeniul tehnic, care pot oferi sfaturi competente şi eficiente. Echipa participă regulat la training-uri de specialitate pe teme tehnice şi comerciale, lucru ce asigură un serviciu profesional adresat tuturor utilizatorilor. Echipamentele de încălzire portabile Master au o aplicabilitate largă, pornind de la aplicaţii pentru şantiere, fabrici, ferme, sere până la birouri sau chiar pentru uz casnic.

„Existăm datorită clienţilor noştri şi prin urmare nu suntem niciodată prea ocupaţi pentru a le înţelege şi satisface cerinţele. Ne respectăm întotdeauna promisiunile faţă de aceştia. Tot ceea ce facem stă sub semnul calităţii, consecvenţei şi dinamismului. Ne străduim să ne dezvoltăm şi să ne perfecţionăm în continuu pentru a putea oferi produsele şi serviciile solicitate, la un nivel calitativ superior. Numai oferirea unui produs de calitate poate conduce la obţinerea unor rezultate de calitate” declară Titus Dulăcioiu – Manger, Techno Pro Srl

Întreaga gamă de echipamente Master corespunde standardelor internaţionale de calitate şi de siguranţă. Aceasta acoperă o paletă largă de încălzitoare portabile ce au ca sursă de energie curentul electric, gazul lichefiat (butelii de GPL) sau motorina, fiind completată de un încălzitoare cu combustibil solid sau cu ulei uzat.

 

www.master-incalzitoare.ro

www.reateaua-tehnik.ro