Produsele sunt inovatoare, simplu de utilizat, eficiente, practice, fiabile şi depăşesc cerinţele mondiale referitoare la calitate şi siguranţă. Reţeaua de distribuţie acoperă numeroase ţări în întreaga lume. Clienţii sunt permanent ajutaţi cu şcolarizări tehnice, documentaţie şi piese de schimb.

Umiditatea excesivă împiedică uscarea rapidă şi uniformă a construcţiilor noi şi poate duce la degradarea construcţiilor existente. O umiditate crescută este dăunătoare nu numai obiectelor din jur, fie că este vorba de industrie, depozite, spaţii publice sau locuinţe, peste tot aerul umed va duce la deteriorarea obiectelor, la apariţia mucegaiului, cu toate efectele sale negative. Umiditatea excesivă dăunează chiar şi organismului nostru. În plus, aerul umed amplifică senzația de disconfort termic, mai ales la temperaturi ridicate ale aerului.

Umiditatea aerului poate fi uşor controlată cu ajutorul dezumidificatoarelor MASTER. Acestea acoperă o întreagă gamă de aplicații, pornind de la cele casnice (pentru dormitoare, garderobe, beciuri, uscarea pereților după reparații sau inundații) la cele semi-profesionate (biblioteci, arhive, restaurante, spălătorii de rufe, spitale) şi chiar industriale (uscarea construcţiilor noi sau după renovări, a depozitelor, camerelor frigorifice ori a spațiilor de producție).

techno text

Procesul de dezumidificare este simplu, aerul este aspirat de un ventilator silenţios, după care este trecut printr-un sistem de evaporare şi condensare, unde umezeala din aer este transformată în apă şi colectată într-un rezervor cu preaplin sau evacuată direct. Există şi variante care realizează în plus o purificare a aerului prin trecerea acestuia printr-o perdea de ultraviolete ce distruge bacteriile.

În România, dezumidificatoarele MASTER sunt distribuite prin intermediul firmelor din Reţeaua TEHNIK, cele 15 magazine fiind totodată şi centre pentru reparaţii în garanţie şi post-garanţie. Echipamentele MASTER se găsesc, de asemenea, şi la distribuitorii specializaţi din întreaga ţară.

 

TECHNO PRO SRL

Membru al Retelei Tehnik

Str. De Mijloc nr. 164, Brasov

Tel. 0268-476652

office@scule.ro

www.scule.ro

www.reteaua-tehnik.ro