MASTER BIO COOLER PENTRU O VARA MAI RECE

Pentru ca vara să fie mai uşor de suportat, Eurotech vă propune răcitoarele de terase şi spaţii industriale de la Master – gama Bio Cooler, care se bazează pe principiul răcirii evaporative. Practic, în procesul de evaporare, apa absoarbe energie din aer sub formă de căldură şi, ca urmare a acestui proces, temperatura aerului scade rapid.

Modalitatea de funcționare a răcitoarelor Master Bio Cooler este una foarte simplă: o pompă extrage apă din rezervor, o transportă în partea superioară a unui filtru din celuloză, cu suprafaţa foarte mare şi cu structură de tip fagure, care devine astfel îmbibat de apă. Un ventilator foarte puternic suflă aerul prin filtru, apa se evaporă şi temperatura aerului scade cu suficiente grade încât să rezulte un mediu plăcut pentru lucru sau relaxare.

Randamentul răcitorului Bio Cooler de la Master este în strictă dependenţă cu umiditatea aerului.  Cu cât aerul este mai uscat, cu atât vaporii de apă se evaporă mai repede și temperatura aerului scade mai mult.

De asemena, Master Bio Cooler are un consum de energie redus, 180 si 280 W, iar aerul este mai curat şi mai sănătos. Praful şi alţi contaminanţi sunt îndepărtaţi, aerul nu recirculă germenii, gazele, acarienii sau mirosuri neplăcute. Mai mult, Bio Cooler este uşor de mutat şi manipulat (este prevăzut cu roţi) şi uşor de instalat, fiind necesară doar conectarea la reţeaua electrică şi alimentarea cu apă. Acesta nu are compresor sau refrigerant, ceea ce înseamnă că este ecologic. În plus, poate parfuma aerul dacă în rezervor se pun esențe sau parfumuri. Un alt lucru ce îl face ideal pentru vară este faptul că îndepărtează țânțarii.

Master produce două modele Bio Cooler, BC 35 şi BC 60. Diferența dintre acestea este dată de volumul de aer circulat. Primul model poate circula un volum de aer de 3.500 mc/h, iar cel de-al doilea model de 6.000 mc/h.

O altă diferenţă constă în consumul de apă: BC 35 consumă 3 l/h şi BC 60 – 7 l/h. De asemenea şi puterile nominale diferă, unul este de 180 W iar celălalt de 280W.

Ambele modele sunt prevăzute cu afişaj digital al modului de lucru, telecomandă și funcţie de ionizare a aerului din încăpere. Modelele sunt destinate: atelierelor, birourilor deschise, restaurantelor sau teraselor.

Produsele Bio Cooler de la Master pot fi găsite la Eurotech: atât în showroom cât și pe site-ul companiei – eurotech-iasi.ro. Compania Eurotech SRL este distribuitor autorizat Master şi membru în Reţeaua Tehnik, grup de firme ce oferă preţuri unice la nivel naţional, stocuri permanente, servicii de închiriere şi consultanţă tehnică pentru sculele şi echipamentele oferite.

 

SC EUROTECH S.R.L.

Membru al Reţelei TEHNIK

Splai Bahlui Mal Stâng 25 B

Iaşi, România

Tel: 0232/231.435

Fax: 0232/266.364

sales@eurotech-iasi.ro

www.eurotech-iasi.ro

www.reteaua-tehnik.ro