KOIKE, YOUR CUTTING NEEDS – ACHIEVED

Cu o experienţă de 90 de ani de inovaţii, Koike Japan este unul dintre liderii mondiali în domeniul tăierii metalelor oxi-gaz şi plasmă pentru aplicaţii heavy duty şi profesionale în medii industriale. KOIKE sunt echipamentele cele mai solicitate şi vândute în lume,  fiind cunoscute şi utilizate în peste 80 de țări de pe toate continentele. Printre produsele principalese regăsesc: echipamentele portabile CNC KOIKE PNC 12 EXTREME, căruciorare mecanizate precum IK 12 MAX 3 tăiere oxi-gaz până la grosimi de 600mm, sisteme portabile de poziționare pistoleți plasmă, MIG MAG, laser, oxi-gaz. De asemenea, KOIKE oferă soluţii standard sau particularizate, echipamente de mari dimensiuni CNC Oxi-Gaz, CNC Plasmă, echipamente care înglobează soluţii de tăiere cu laser.

Experiența vastă permite oferirea de soluții standard, dar și de soluții adaptate nevoilor speciale ale utilizatorilor din domenii precum metalurgic, construcția de nave, industria constructoare de mașini, construcțiilor metalice, petrochimie, procesarea şi pregătirea semifabricatelor, etc.

Sistemul portabil KOIKE PNC 12 EXTREME este printre cele mai vândute dispozitive CNC din lume. KOIKE PNC 12 EXTREME este un echipament portabil de 150 kg, robust și specializat pe tăiere oxi-gaz pentru grosimi de până la 50 mm oţel carbon şi viteze de tăiere până la 3000 mm/min sau tăiere cu plasmă.

Performanțele depind de sistemul de plasmă ales, Kjellberg sau Hyperterm. În cazul în care utilizatorul a ales un sistem PNC 12 EXTREME, poate face uşor conversia de la oxi-gaz la plasmă şi invers cu elemente opționale. De asemenea, masa de tăiere se poate achiziționa separat sau poate fi construită de utilizator, existând două dimensiuni disponibile pentru masa de tăiere 1000x1500mm pentru modelul PNC 12 EXTREME 1015 sau 1500x3000mm pentru modelul PNC 12 EXTREME 1530.

Producătorul nipon investește continuu în tehnologie, având baze de cercetare şi producție în Japonia, la Tokio, şi Germania, la Lich-Eberstadt. În aprilie a avut loc în Olanda Cursul Internaţional de pregătire pentru maşini şi produse portabile KOIKE la care au fost prezenţi importatori din peste 20 de țări, inclusiv România. Importator oficial al mașinilor portabile de tăiere şi sudare Koike în România este compania Furitech, cu sediul în Galaţi.

 

FURITECH SRL

Str .Delfinului nr 3+5

800223 Galaţi

Tel /Fax: 0236.471.068

Mob.: 0744.764.773

E-mail: office@furitech.ro

Web: www.furitech.ro