KOHLER-SDMO: PERFORMANTA SI EFICIENTA

Într-o varietate de medii, de la platformele de foraj pe mare până la condițiile dure din deșert, de la șantiere până la cele mai exigente industrii, fiabilitatea și performanța grupurilor de generatoare KOHLER-SDMO au stabilit ferm compania ca fiind unul dintre cei mai importanți producători mondiali.

SDMO Industries a fost creată în 1966, înființând sediul central și trei fabrici în Brest, împreună cu o altă fabrică din Brazilia. Susținută de o structură internațională, compania continuă să-și sublinieze poziția de lider pe piață. Astăzi, KOHLER-SDMO se concentrează exclusiv pe generatoare și oferă cea mai largă gamă de produse pe piață.

Bazându-se pe proximitatea rețelei sale de distribuție, KOHLER-SDMO poate oferi soluții energetice pentru toți, oricând și oriunde. Pentru fiecare set de generatoare, KOHLER-SDMO oferă o gamă largă de opțiuni pentru a facilita operațiunile de întreținere, pentru a spori siguranța utilizatorilor și pentru a oferi soluții pentru cerințe specifice de utilizare sau medii exigente.

Vă confruntați cu numeroase constrângeri de instalare? Containerele KOHLER-SDMO pot fi adaptate pentru a îndeplini toate nevoile utilizatorilor. Datorită dimensiunilor standard, acestea sunt ușor de transportat. Containerele la cheie au un rezervor integrat de combustibil, ceea ce înseamnă că sunt gata de funcționare, iar sistemele lor de răcire, cu un amortizor de zgomot integrat și izolație de sunet sporită, oferă o soluție foarte economică.

CONTAINERE ISO

Containerele ISO sunt adaptate aplicațiilor de urgență fără constrângeri de medii dure. Disponibile în versiunile de 6 și 12 metri High Cube. Opțiunea Super Silent include pereți izolați fonic și izolație externă de sunet pe orificiile de evacuare a aerului. Acestea sunt montate pe șantier.

CONTAINERE CPU

Containerele tip CPU sunt concepute pentru a fi adaptate la cele mai exigente medii. Robuste și modulare, ele sunt concepute special pentru a face față constrângerilor foarte stricte ale aplicațiilor de producție. Disponibil în versiunea High Cube de 12 metri (Silent și Super Silent)

KOHLER-SDMO oferă o gamă unică de unități de control specifice: M80, TELYS și APM802. Aceste unități de control oferă o gamă largă de posibilități, de la o funcționare simplificată până la gestionarea celor mai complexe operațiuni paralele și pot fi adaptate pentru a se potrivi fiecărei nevoi. Această modularitate este și mai ușoară datorită faptului că fiecare dispozitiv periferic opțional (răcitor de aer, rezervor de serviciu, rezervă de ulei etc.) are propria protecție.

Cadre robuste & containere de calitate superioară

Calitatea cadrului și a containerului sunt esențiale pentru asigurarea duratei de viață a unui generator. O carcasă de calitate superioară protejează componentele generatorului, permițându-le funcționarea în cele mai extreme condiții, precum temperaturi ridicate, medii cu praf sau nisip etc. KOHLER-SDMO își alege cadrele și carcasele pe baza unor criterii foarte stricte, acestea fiind produse în Franța.

Materiale de calitate superioară:

– Carcasa din oțel electro-galvanizat de calitate europeană;

– Cadru cu două straturi de vopsea;

– Design optimizat care protejează împotriva coroziunii, prevenind intrarea și stagnarea apei;

– Vopsea epoxidică QUALICOAT foarte durabilă, certificată, special creată pentru KOHLER-SDMO.

Teste:

– Carcasa și cadrul sunt monitorizate și testate de către Institutul Francez de Coroziune, carcasa având o garanție de 500 de ore de rezistență la pulverizarea de sare, iar cadrul o garanție de 1.000 de ore de rezistență la pulverizarea de sare (în conformitate cu standardul ISO 12944 pentru mediu coroziv C2);

– Teste lunare pentru respectarea cerințelor prin intermediul eșantioanelor date de furnizori;

– Analiză anuală la rezistența UV;

– Evaluarea rezistenței la coroziune și propagarea acesteia;

– Rezervoarele sunt testate 100% pentru permeabilitate, pentru prevenirea riscurilor scurgerilor.

În conformitate cu cele mai severe standarde

KOHLER-SDMO nu va compromite niciodată calitatea produselor. Toate generatoarele sunt testate în unul dintre cele două laboratoare din lume acreditate pentru efectuarea testelor pe generatoare cu puteri mai mari de 10 kW.

Ansamblurile motor-generator sunt fabricate și proiectate în conformitate cu standardele ISO 9001:2015 și ISO 14001:2015.

În plus, KOHLER-SDMO oferă și își desfășoară activitatea în conformitate cu politica CSR (Responsabilitate Socială Corporativă). Generatoarele și componentele lor sunt patentate, testate în timpul producției și respectă toate standardele aplicabile.

Teste și analize de calitate

Fiecare generator KOHLER-SDMO este fabricat, apoi testat în întregime înainte de expediere. Operatorii companiei verifică toate caracteristicile esențiale. Mii de generatoare sunt testate în fiecare an în conformitate cu cele mai stricte proceduri, care sunt auditate de două ori pe an, fiind parte din certificarea ISO 9001. Utilizatorul final poate, în cele din urmă, să aibă încredere deplină că generatorul va fi gata de funcționare, indiferent de output sau de configurația selectată.

Cu 100 de ani experiență ca specialist la nivel mondial în grupuri electrogene, parteneriatul dintre KOHLER și SDMO a intrat într-o nouă eră cu gama KD SERIES, echipate cu propriile sale motoare KOHLER. Gama poate oferi acum un singur punct de intrare pentru toate componentele principale ale grupurilor electrogene proiectate și fabricate în Europa.

Gama de generatoare KD SERIES furnizează soluții fiabile caracterizate de un consum redus de combustibil, intervale lungi de întreținere și soliditate de neegalat pentru o gamă largă de aplicații, inclusiv asistență medicală, centre de date, aeroporturi, industrie și fabrici de producere a energiei.

Motoarele de mare putere cu care sunt dotate grupurile electrogene sunt dedicate exclusiv gamei KOHLER-SDMO. Echipa de ingineri a companiei KOHLER a dezvoltat o nouă gamă de motoare elegante, compacte care oferă performanțe de neegalat. Acestea combină cea mai mare putere cu o eficiență superioară în special destinată grupurilor electrogene. Aceste motoare sunt produse în fabricile din Franța și Elveția, oferind cele mai bune condiții de operare. Gama cuprinde două blocuri motoare, K135 și K175, care acoperă o gamă largă de puteri.

 

Comenzi & Info:

Best Tools Company

Autostrada București-Pitești Km 11,5,

Domnești – Ilfov – 077090

T: (40-21) 318.36.87; F: (40-21) 318.36.89

office@best-tools.ro; www.best-tools.ro