KOHLER – PUTERE SI PERFORMANTA

Motoarele KOHLER G-Drive oferă o putere remarcabilă având un design curat și modular. O echipă globală de ingineri a lucrat la dezvoltarea a două blocuri motoare sofisticate – K135 și K 175 – care oferă o gamă largă de puteri, între 537 și 4.250 kWm. Create în special pentru grupuri electrogene, aceste noi motoare combină o putere mare cu o eficiență superioară.

“O echipă globală de ingineri s-au reunit și au lucrat pentru a proiecta și a dezvolta aceste noi motoare mari diesel, care vor fi disponibile numai pe linia nou lansată de generatoare industriale Kohler și KOHLER-SDMO “, a declarat Tom Cromwell, președintele grupului Kohler. “Suntem încântați de integrarea unui nou motor premium în aceste generatoare care combină o amprentă ecologică compactă, cu o densitate de putere de neegalat.”

Gama de motoare diesel KOHLER G-Drive produce o putere foarte mare într-un pachet de dimensiuni reduse care, în același timp, permite generatoarelor o dimensiune mai redusă, având cel mai redus consum de combustibil. Acest lucru înseamnă o performanță mai mare cu un consum de resurse redus. Arhitectura și sistemul de injecție ale motoarelor G-Drive au fost proiectate cu scopul de a obține performanțe optime a grupurilor electrogene în timp ce îndeplinesc toate cerințele privind emisiile la nivel mondial. Compacte și puternice, motoarele oferă o performanță extrem de eficientă și de încredere, fiind dotate cu un design modular pentru mentenanță optimă.

Robust și de încredere

Cu aproape un secol de inginerie și know-how, motoarele G-Drive au fost proiectate în mod special pentru performanță îndelungată în interiorul grupurilor electrogene KOHLER-SDMO. Compania proiectează, testează și potrivește fiecare componentă. În plus, sistemul de management al calității asistat de calculator supraveghează fiecare pas de dezvoltare, din prima etapă de producție până la întregul ciclu de viață al motorului, asigurând cel mai ridicat nivel de calitate.

Design modular

Toate modelele gamei KD sunt concepute pentru a împărți componente comune, inclusiv unitățile de control ale motorului, pistoane, componentele sistemului de combustibil, chiulase și multe altele. Datorită designului modular și sofisticat accesul pentru operațiunile de mentenanță este mai eficient.

Funcționare ușoară

Motoarele G-Drive funcționează lin, fără zgomot și cu un nivel scăzut de vibrații, chiar și în condiții de funcționare extreme. Vibrațiile sunt minimalizate prin ardere cu zgomot redus și presiune de ardere optimizată. În plus, designul rigid al blocului motor, baia de ulei, capacul supapelor și cadrul ajută, de asemenea, la reducerea vibrațiilor.

“Aceste motoare moderne au fost concepute în mod intenționat pentru a oferi performanțe fără egal și fiabilitate supremă în domeniu,”, afirmă Tom Cromwell. “Împreună cu Liebherr, am testat cu atenție fiecare componentă a motorului în condiții de funcționare riguroase și am utilizat un sistem avansat de management al calității pentru a monitoriza fiecare pas al procesului de dezvoltare. Aceste proceduri au fost puse în aplicare pentru a asigura cel mai înalt nivel de calitate și fiabilitate al motorului.”

Kohler si Liebherr au început colaborarea în 2008 și de atunci au efectuat mai mult de 50.000 de ore de teste de durabilitate pe aceste motoare. La un loc, companiile au mai mult de 125 de ani de experiență în dezvoltarea de motoare și grupuri electrogene. Noile motoare G-Drive vor fi disponibile în mod exclusiv pe generatoarele KOHLER și KOHLER-SDMO din întreaga lume.

Atât seria 135 și 175 de motoare încorporează un design modular cu componente comune, care permit deservirea eficientă, reducerea stocului de piese de schimb și reducerea timpului de formare a tehnicienilor.