KOHLER LANSEAZÃ CARCASA DE GENERATOR DURABILÃ DIN OTEL M139 PENTRU A FI UTILIZATÃ ÎN MEDII EXTERIOARE DURE

Kohler a lansat carcasa sa de generator M139. Acesta oferă cele mai ridicate niveluri de performanţă anticoroziune, făcându-l adecvat pentru utilizare în medii exterioare aspre pe pieţe precum cea din Africa sau Orientul Mijlociu.

M139 integrează energie de la 165 kVA până la 250 kVA. Aceasta completează reproiectarea carcaselor pentru gama industrială Kohler, cu modelele lansate anterior M137 şi M138 care acoperă de la 22 până la 130 kVA.

Carcasa este fabricată din oţel acoperit cu un strat de aluminiu-zinc, care asigură protecţie superioară la coroziune în comparaţie cu oţelul galvanizat standard. Testele efectuate la Institutul pentru Coroziune din Franţa, situat în apropiere de sediul central Kohler din Brest, în nord-vestul Franţei, au arătat că M139 continuă să asigure rezistenţă până la 1.500 de ore într-o cameră climatică în condiţii de ceaţă salină.

Proiectarea M139 a determinat şi eliminarea anumitor suduri, înlăturând locurile care puteau reţine apă şi, prin urmare, accelera extinderea ruginii.

„Carcasa M139 integrează generatoare pentru producerea de electricitate primară şi de rezervă pe pieţe globale şi va putea fi utilizată într-o gamă largă de contexte aferente întreprinderilor mici şi comerţului cu amănuntul”, a afirmat Kevin Bougault, Manager de produs, Gama de motoare diesel mici de la Kohler.

Alte avantaje ale proiectării includ plăci cu caneluri pentru a conferi soliditate structurală suplimentară carcasei, reducând astfel vibraţiile. M139 este prevăzută şi cu un acoperiş oblic şi finisaj din plastic la colţuri, oferind protecţie suplimentară.

„Durabilitatea a fost un factor esenţial de la început”, afirmă Bougault. „Proiectanţii şi inginerii noştri au lucrat în strânsă colaborare cu furnizori de primă clasă pentru a garanta producerea unei carcase durabile.”

Aspectele practice cotidiene au fost un alt lucru important avut în vedere. M139 este prevăzută cu o uşă în faţă şi un panou de dimensiune dublă în lateral pentru a facilita accesul echipelor însărcinate cu întreţinerea. Un vizor situat pe uşă asigură vizibilitate clară asupra panoului de comandă al generatorului. M139 prezintă, de asemenea, în dotarea standard un ochi de suspendare, astfel că poate fi ridicată cu uşurinţă de partea superioară.

M139 va fi pusă pe pieţele globale printr-o reţea de distribuţie extinsă, asigurând livrarea în termen de două săptămâni.

Înfiinţat în 1966 sub numele de SDMO Industries, Kohler Power Systems EMEA face parte din grupul Kohler şi este unul dintre cei mai mari producători de pe piaţa internaţională a grupurilor electrogene.

Fiind fondat în Brest, Franţa, unde încă îşi are sediul, Kohler Power Systems EMEA proiectează, produce şi instalează grupuri electrogene fiabile şi inovatoare pentru utilizare într-o gamă largă de aplicaţii sensibile, inclusiv industrie, sănătate, construcţii şi piaţa în plină expansiune a centrelor de date.