KLINGSPOR, PERFORMANTE MAXIME PENTRU CELE MAI EXIGENTE SARCINI

În oferta Klingspor veți găsi peste 50.000 de produse abrazive performante pentru toate aplicațiile relevante, toate materialele și tipurile de scule. Amploarea și complexitatea gamelor de produse oferă utilizatorilor, pentru fiecare cerință în parte, produsul potrivit. Produsele de înaltă performanță Klingspor îndeplinesc cele mai exigente cerințe privind calitatea, durabilitatea și capacitatea de șlefuire.

Bun. Sigur. Galben

Totul, de la o singură sursă: de la cercetare, dezvoltare și producție, consultanță până la service. În felul acesta Klingspor  garantează utilizatorilor produse de înaltă performanță, calitate constantă și siguranță în exploatare.

Inovație

Departamentul de cercetare și dezvoltare din Haiger – Germania, stabilește standarde înalte în dezvoltarea de noi tehnologii pentru șlefuire și debitare. Cu personal de înaltă calificare și tehnologie ultramodernă în laboratoarele și centrele de testare, aici se pun bazele pentru calitatea și siguranța produselor.

Locul în care se completează omul cu tehnologia

Centrele de producție conving prin dotări cu utilaje ultramoderne și personal foarte bine pregătit. Calitatea înaltă a produselor este asigurată prin controlul complet al tuturor detaliilor de producție: de la achiziția de materii prime și fabricarea produselor până la livrarea către clienții finali.

Siguranță în exploatare

Calitatea și siguranța în utilizare sunt criterii cheie în dezvoltarea și fabricarea produselor Klingspor. O producție ecologică, performanța superioară și protecția maximă a utilizatorului sunt în centrul preocupărilor.

Klingspor este membrul fondator al oSa®

Organization for the Safety of Abrasives este o asociație voluntară a producătorilor de produse abrazive care au fost de acord să se conformeze la standardele

europene de siguranță și să respecte specificațiile stricte de producție și de testare. oSa® confirmă acest angajament prin acordarea mărcii sale protejate la nivel mondial. Aceasta înseamnă pentru utilizator o securitate de utilizare sporită și pentru comerciant un risc de răspundere redus.

De la producător regional la companie globală

Când Johannes Friedrich Klingspor a înființat afacerea sa familială în anul 1893, el a început mai întâi ca producător de clei, dar deja șase ani mai târziu, tânărul antreprenor se confruntă cu prima schimbare majoră: cererea de clei scade, iar Klingspor decide să intre în producția de mijloace abrazive. O piață cu creștere reală pentru producția industrială de atunci. Antreprenorul cu viziune largă recunoaște rapid potențialul pieței și inițiază expansiunea internațională într-o fază incipientă.

Dezvoltare continuă

Klingspor contribuie de peste 125 de ani la modelarea istoriei tehnologiei de șlefuire. Înființarea companiei din anul 1893 a marcat istoria șlefuirii prin lansarea numeroaselor inovații. Discurile de tăiere și de polizare de mare viteză, periile abrazive rotative și discurile lamelare frontale sunt doar câteva din produsele abrazive dezvoltate și aduse cu succes în producția de serie. De la începutul anului 2015, Klingspor produce scule diamantate de înaltă calitate la fabrica sa din Ucraina, alegând în mod deliberat să mențină producția în Europa.

Știați că:

Klingspor se numără printre primii cinci dintre cei mai importanți producători de abrazive din lume. Mai mult de 460 tehnicieni calificați și reprezentanți vânzări asigură consultanță personalizată de specialitate.

Cu o cifră de afaceri de 300 milioane de euro anual și un portofoliu de peste 50.000 articole, Klingspor produce zilnic: 110.000 discuri lamelare frontale, 350.000 discuri de debitare și polizare, 100.000 mp abraziv pe suport.

Lansări de produse și inovații:

Hârtie abrazivă impermeabilă

Discuri de debitare de mare viteză

Discuri de polizare

Perii abrazive rotative

Discuriri de șlefuire presate la rece

Discuri lamelare frontale

„Pentru noi, în calitate de producător mondial de top de produse abrazive de înaltă performanță, calitatea și siguranța produselor noastre sunt întotdeauna în centrul atenției. Indiferent dacă ne adresăm distribuitorilor, firmelor din industrie sau meșteșugarilor, noi facilităm partenerilor noștri lucrul eficient și economic cu soluții individuale, testăm și îmbunătățim în permanență toate materiile prime folosite și procesele de producție și sprijinim clienții noștri din întreaga lume prin logistica de înaltă performanță și servicii eficiente” declară Ing. dr. Steffen Neu, președintele Klingspor AG

Istoria Klingspor

1893 Johannes Friedrich Klingspor înființează compania sa familială.

1899 Intrarea în domeniul dezvoltării și producției de materiale abrazive.

1926 Klingspor prezintă prima hârtie abrazivă impermeabilă a Europei.

1950 Este inventat discul de tăiere de mare viteză Kronenflex®.

1954 Este patentată peria abrazivă de șlefuire.

1968 Este dezvoltat discul de șlefuire presat la rece.

1971 Are loc dezvoltarea discului lamelar frontal, revoluționar în acel moment.

1978 Klingspor înființează în SUA prima sucursală în afara Europei.

1996 În Polonia este înființată prima sucursală de producție internațională.

2015 Este deschisă noua fabrică pentru produse diamantate Klingspor în Ucraina.

2016 Este dat in folosință centrul logistic ultra modern din Haiger, Germania