KEMPPI – SOLUTII DE ALIMENTARE MULTI-PROCES

Seria de produse Kemppi FastMig X oferă soluţii de sudare specializate şi calitate superioară pentru aplicaţii industriale dificile. Dispune de trei recomandări alternative de configuraţii ale vârfului de gamă pentru trei scopuri diferite: FastMig X Regular pentru utilizarea robustă în ateliere de sudare pulsată MIG/MAG, în special pentru sudarea tablelor groase, FastMig X Pipe pentru sudarea ţevilor şi rădăcinilor, FastMig X Intelligent pentru aplicaţii dificile de sudare, pentru toate metalele şi programele, inclusiv sudarea de table subţiri.

Toate cele trei opţiuni de configurare sunt complet actualizabile şi pot fi optimizate pentru aplicaţii specifice de sudare prin alegerea pachetelor şi aplicaţiilor software corespunzătoare. Toate configuraţiile sunt prevăzute cu sursa de alimentare FastMig X 350 sau FastMig X 450, care este o sursă de alimentare CC/CV multiproces, ideală pentru sudare MIG/MAG sinergică şi pulsată, dar şi sudare MMA sau WIG-TIG. Folosite în configuraţie cu derulatoare WFX, formează un sistem de sudare ce îndeplineşte cu uşurinţă orice nevoie de sudare şi cerinţele de management al calităţii din atelierele de confecţii metalice. În plus, toate cele trei configuraţii sunt prevăzute cu unitatea de răcire Cool X.

Seria FastMig X este extrem de versatilă. De exemplu, vă permite să conectaţi două derulatoare, permiţând o schimbare foarte rapidă a programelor de sudare, a tipului de sârmă de adaos şi a dimensiunii sârmei. Soluţiile Wise oferă un plus de flexibilitate pentru aplicaţii specifice de sudare: de exemplu, WiseRoot+ îndeplineşte cerinţele speciale impuse de sudarea rădăcinii, iar măsurarea cu precizie a tensiunii arcului oferă control uşor şi exact asupra dispozitivului. Măsurarea tensiunii arcului (disponibilă cu toate modelele FastMig X) asigură menţinerea permanentă a parametrilor WPS reglaţi, indiferent de lungimea cablurilor de sudare. În funcţie de nevoi, se poate opta pentru utilizarea şi actualizarea oricărei dintre cele trei pachete software, fiecare dispunând de mai multe caracteristici şi funcţii. Sistemul este proiectat să respecte cerinţele stricte ale standardelor de fabricare ISO 3834, NORSOK, ASME şi EN 1090.

plasmaserv text

Aplicaţii:

  • Fabricare maşini şi echipamente;
  • Transport şi logistică;
  • Sectorul petrol şi gaze: conducte şi instalaţii în larg şi pe uscat;
  • Industria energetică;
  • Rezervoare şi vase sub presiune;
  • Structuri din oţel.

 

www.plasmaserv.ro