KEMPPI MINARC EVO, PUTERE SI FLEXIBILITATE

Modelul Minarc Evo 180 este ideal pentru utilizarea pe șantier. Se poate racorda la surse de alimentare de la rețea sau generator sau chiar și cu cabluri de alimentare foarte lungi. Este ușor de transportat, astfel încât utilizatorul va putea lua tot ce are nevoie într-o singură călătorie.

Kemppi a actualizat gama de echipamente puternice Minarc Evo. Modelul Minarc Evo 180 are o putere de sudare mai mare decât modelele anterioare și păstrează toate calitățile acestora. Fiecare element Minarc Evo 180 a fost proiectat astfel încât să

respecte nevoile utilizatorilor profesioniști în mișcare, iar când este vorba de dimensiune, greutate și calitatea sudurii, nu există termen de comparație.

Ecranul mare și clar al contorului face setarea exactă a curentului simplă și ușoară, iar aprinderea TIG cu ridicare precisă asigură o sudură DC TIG de înaltă calitate. Cu ajutorul unei telecomenzi se pot ajusta parametrii de sudare de la distanță în timpul sudurii, pentru o mai mare comoditate și control a băii de sudare.

Beneficii:

 • Performanță de sudare premium;
 • Utilizare cu toate tipurile de electrozi;
 • Proiectat pentru utilizare cu cabluri lungi de alimentare;
 • Tehnologie PFC pentru cea mai bună eficiență energetică;
 • Randament de curent și durată activă ridicate;
 • Ușor și portabil;
 • Robust și durabil;
 • Tehnologie TIG de ridicare precisă;
 • Utilizare cu alimentare de la reţea sau de la generator;
 • Telecomandă opțională.
 • Garanție Kemppi de 2 ani pentru piese și manoperă.

 

plasmaserv text

MinarcMig Evo 170/200

Aparatele MinarcMig Evo au o capacitate imensă de sudare MIG/MAG de calitate, având în vedere dimensiunile lor compacte. Alegeți din modelele de 200 A sau 170 A, livrând puterea lor de sudare la o durată activă de 35 % de la o alimentare de la rețea monofazică, de 16 A. MinarcMig Evo livrează rezultate de top oriunde vă duce munca.

MinarcMig Evo 200 oferă un mod de configurare automat cât și manual pentru o calitate precisă de a sudurii și aprindere a arcului, monitorizate și controlate de sistemul adaptiv de reglare a arcului Kemppi.

MinarcMig Evo 170 oferă numai configurare manuală, cu comenzi separate pentru tensiune și viteză de alimentare cu sârmă. Fiecare model prezintă o interfață grafică de mari dimensiuni, care ghidează utilizatorul în timpul configurării.

Cu MinarcMig Evo 200 puteți pur și simplu să setați grosimea plăcii și să începeți să sudați. Selectarea materialelor pentru lipire fire de umplere feroase, de inox, aluminiu satisface o mare varietate de aplicații industriale.

Tehnologia sursei de alimentare PFC oferă cea mai bună economie de energie cu un factor de putere de 0,99. De asemenea, MinarcMig Evo poate fi utilizat eficient cu cabluri de alimentare foarte lungi, de peste 100 m lungime, permițând o flexibilitate optimă pentru sudare în medii de sudare pe șantier.

Beneficii:

– Precizie în calitatea sudurii și aprinderea arcului;

– 200 sau 170 A de putere de sudare MIG/MAG de la o sursă de 16 A;

– Utilizare cu fire de umplere de Fe, Fe FCW, Ss, Al, CuSi, în bobine de 1 kg și de 5 kg;

– Cu modelul de 200 A, doar setați grosimea plăcii și începeți să sudați;

– Afișajul grafic mare ghidează utilizatorul;

– Proiectat pentru utilizare cu cabluri lungi de alimentare de cel puțin 100 m;

– Sunt incluse un pistol cu un cablu de 3 m, un set de cabluri și o curea de transport.

 

PLASMASERV

str. Libertăţii nr. 98, Tîrgu Mureş

Tel./Fax: 0265-260.652

comenzi@plasmaserv.ro

www.plasmaserv.ro