KEMPPI MASTERTIG CU ADEVÃRAT IESIT DIN TIPARE

Pentru că sudura poate fi și o artă, MasterTig vine în întâmpinarea sudorilor cu o gamă variată de opțiuni care să le permită să se adapteze nevoilor individuale.

MasterTig este partenerul perfect al sudorilor. Elegant, dar robust, acest echipament de sudare poate face față cu brio activităților zilnice ale unui sudor profesionist. Realizat dintr-un plastic dur, dar ușor turnat prin injecție, acest echipament compact prezintă structuri de protecție cu punte de impact, devenind astfel partenerul de nădejde pentru utilizarea în atelier sau pe șantier. Totuși, ceea ce face din MasterTig un echipament atât de special sunt pistoletele Flexlite TX TIG. 

Flexibile și durabile, aceste pistolete sunt proiectate special pentru a se potrivi cu MasterTig, oferind astfel un confort sporit în timpul sudării. Cu MasterTig și pistoletele Flexlite TX TIG, sudarea devine o adevărată plăcere!

Principalele avantaje ale aparatului MasterTig

Familia de produse MasterTig este concepută pentru utilizatorii profesioniști. Filozofia sa de design modular vă permite să construiți specificația care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră, inclusiv panouri de control alternative (clasic sau TFT), telecomenzi wireless și opțiuni de cărucioare de transport.

Pistoletele Flexlite TX sunt disponibile atât în versiuni răcite cu apă, cât și cu gaz, în variante diferite de putere și lungimi. Design-urile compacte ale capului de sudare includ modele cu gât rigid, flexibil și rotativ în formă de S, oferind o răcire excelentă și un acces bun la sudurile mai dificile.

Posibilități de setare cu 60% mai rapide

Sistemul Weld Assist va deveni funcția dvs. favorită în procesul de sudare. Cu ajutorul lui, nu mai este necesar să vă faceți griji cu privire la setările optime pentru sudare, deoarece Weld Assistse va ocupa de tot. Pur și simplu informați aparatul în legătură cu ce urmează a fi sudat, iar Weld Assist va seta automat parametrii corespunzători pentru o sudare ușoară și productivă. Cu această tehnologie avansată, te vei putea concentra pe partea creativă a procesului de sudare și vei obține rezultate excelente în mod constant.

Viteză de sudare cu 30% mai mare

Cu funcția Double Pulse, vei reuși să accelerezi viteza de deplasare în aplicațiile cu curent continuu și să reduci cu 20% absorbția de căldură. Astfel, procesul de sudare devine mult mai rapid și mai eficient, iar deformarea materialelor se va reduce semnificativ. Această tehnologie de ultimă generație permite o sudare precisă și de înaltă calitate, fiind ideală pentru aplicații complexe și solicitante. Cu Double Pulse, vei putea obține un finisaj perfect și un timp de producție mai scurt, ceea ce va duce la o creștere a productivității și a eficienței în activitatea ta de sudare.

Reducerea zgomotului cu 20%

MasterTig reduce nivelurile de zgomot în comparație cu principalii săi concurenți în aplicațiile de sudură ACDC, permițându-vă să vă concentrați asupra calității.

Optima AC

Reprezintă o formă de undă TIG în curent alternativ care combină cele mai bune elemente ale formelor de undă sinusoidală și rectangulară, adăugând un strop de magie pentru o experiență de sudare optimă cu curent alternativ. În funcție de aplicație, puteți alege unda sinusoidală, rectangulară sau cea silențioasă: Optima AC.

Ergonomie excelentă și o experiență fără cusur pentru utilizator 

MasterTig prezintă o multitudine de funcții special gândite pentru a ușura munca utilizatorului. Există o funcție de personalizare a interfeței – cu sigla proprie de exemplu – un design modular care vă permite să alegeți dintr-o gamă largă de variante de putere, opțiuni pentru telecomandă, cărucioare de transport,  așa încât aparatul să se plieze perfect nevoilor dumneavoastră. 

Unitățile de transport MasterTig cu suport  de încărcare a buteliei de la nivelul solului, fără să mai fie necesar să ridicați o greutate mare. În plus, casetele pentru depozitare sunt montate convenabil pe mâner pentru a avea acces facil la piesele pistoletului TIG. 

Puteți controla dispozitivul fie printr-un panou de comanda  clasic, fie prin sistemul TFT color de 7 inch, care permite setarea ușoară, rapidă și precisă a parametrilor. Fiind protejat de un blindaj tip scut de 3mm, ecranul va rezista fără probleme la șocuri sau zgârieturi. 

Răcirea cu gaz și apă asigură controlul optim al temperaturii și o eficiență maximă a puterii. În funcție de nivelul puterii de sudare și de durată, ventilatoarele de răcire ale sursei de alimentare moderează fluxul de aer și timpul de rulare a motorului răcitorului între 15 secunde și 4 minute, reducând consumul de energie electrică și zgomotul.

Cu ajutorul funcției Bluetooth o să uitați de reparațiile frecvente ale cablurilor aflate la distanță și veți îmbunătății siguranța lucrului pe șantier. Puteți selecta modul manual sau cu pedală și, în funcție de șantier, vă veți putea bucura de un control wireless de la o distanță cuprinsă între 15 și 100 de metri. 

Bucurați-vă de un proces de sudare îmbunătățit

Raportându-ne la procesul de sudare, funcțiile cele mai importante disponibile pe MasterTig sunt reprezentate de Double pulse, iTEC utilizată pentru pornirea fiabilă a arcului electric, memorarea diferitor canale (99 de canale de memorie pentru salvarea parametrilor sau WPS), ceasul pentru sudare ideal pentru măsurarea ciclului total de sudare sau înregistrarea datelor lucrării, MicroTack (extrem de important pentru sudarea TIG cu curent continuu și alternativ), Optima AC,  și AutoPulse unde singura valoare care trebuie reglată este curentul de sudare în sine. 

Avem astfel un produs final care îmbină un design ergonomic cu o experiență excelentă a utilizatorului, în timp ce îmbunătățește rezultatele sudurii, aducându-le la un nivel superior. În plus, acesta introduce o gamă nouă de pistoale de sudură TIG cu design inovator, Flexlite TX, care completează modernul aparat MasterTig, făcând acest produs unul deosebit. 

Sudura este o activitate complexă și, prin urmare, necesită o abordare specială, care să îmbine atât experiența, cât și competența tehnologică. Prin intermediul MasterTig, sudorii pot atinge cele mai înalte standarde, transformând procesul de sudare în unul mai ușor și mai eficient.