KEMPPI MASTERMIG EXTINDETI EXPERIENTA SUDÃRII

Făurit cu migală și atenție în țara sămânței de molid, Finlanda, MasterMig este o serie de aparate de sudură MIG/MAG care răscolește înțelesul performanței și utilității în domeniul sudurii industriale. Controlul digital al arcului, tehnologia de configurare rapidă și un raport excelent putere-greutate conturează o nouă eră în ceea ce privește calitatea sudării și eficiența în muncă. Pentru a face față provocărilor sudării aveți oportunitatea de a alege dintr-o varietate de trei modele superioare (353, 355 sau 358), cu specificații Manual, Auto și Auto Pulse (pentru modelele 355 și 358). Sudați cu încredere cu pistoalele răcite cu gaz sau alegeți să maximizați puterea de sudare cu sistemul de răcire opțional MasterMig, cu lichid integrat și o durată activă de 40%, la o putere maximă de 350 A.

Descoperiți noi orizonturi ale productivității și controlului sudării adoptând procesele pentru performanța arcului MAX (disponibile opțional la modelele MasterMig 355 și 358). Încorporați cu încredere aceste procese în pachetul de livrare sau actualizați-le ulterior pentru a beneficia de avantajele lor. Așadar, experimentați beneficiile proceselor pentru performanța arcului MAX și deveniți un maestru în sudarea industrială!

Pentru un plus de siguranță și confort aveți posibilitatea de a porni luminile de lucru cu LED. Sistemul integrat de lumini de lucru cu LED și încărcare automată este inclus ca dotare standard la toate modelele MasterMig. Această sursă luminoasă indispensabilă funcționează atât cu alimentare de la rețea, cât și fără, îmbunătățind astfel siguranța și productivitatea în condiții de iluminare redusă.

Indiferent dacă alegeți să lucrați în ateliere sau pe șantier, MasterMig este fabricat din materiale plastice armate injectate, ce amortizează cu brio orice lovitură sau impact survenit în urma activităților de sudare obișnuite. Lumina puternică de lucru oferită de LED-uri asigură faptul că nu veți rata niciun detaliu important.

Măriți eficiența muncii

Procesele de sudare MAX și Wise pentru performanța arcului aduc un plus de productivitate, cresc viteza de sudare, amplifică controlul asupra băii de sudare și reduc la minim aportul termic. Iată o oportunitate excelentă de a perfecționa procesul de sudare și a obține rezultatele dorite cu minim de efort. Experimentați beneficiile acestor procese și îmbunătățiți-vă abilitățile în domeniul sudării.

Setare mai rapidă  

Acționați cu o viteză de până la 60% mai mare decât în cazul reglării manuale a parametrilor, cu ajutorul Weld Assist, instrumentul de ghidare pentru setarea rapidă a parametrilor de lucru. Selectați cu ușurință tipul îmbinării, poziția sudării și grosimea materialului, și sunteți gata de acțiune în cel mai scurt timp. Încercați acest instrument revoluționar și veți constata cum eficiența dumneavoastră la locul de muncă se va îmbunătăți considerabil!

Măriți cu ușurință viteza de lucru

Cu ajutorul modelului MasterMig compact și versatil, aveți la dispoziție o putere de sudură MIG/MAG de 350A la o durată activă de 40%, la 40°C. Această soluție performantă și de încredere vă va ajuta să vă realizați sarcinile cu mai multă ușurință, într-un timp mai scurt și să obțineți rezultate de calitate superioară la locul de muncă.

Faceți ceea ce pare imposibil, posibil

Pentru a face față provocărilor de sudare și a îndeplini obiectivele de producție complexe, tehnologia de sudare trebuie să evolueze. Cu noile procese MAX de performanță a arcului, viteză crescută de deplasare la sudare, control îmbunătățit al băii de sudare și aport termic mai mic sunt acum posibile, fără a fi nevoie de un cablu de feedback suplimentar. 

Aceste procese, care se alătură proceselor de succes Wise, fac posibil ceea ce pare imposibil. MAX Speed poate crește viteza de deplasare la sudare cu până la 70% în comparație cu procesele tradiționale, reducând timpul de lucru și costurile de sudare. De asemenea, produce cordoane de sudură de înaltă calitate și curate. Proiectat pentru aplicații de sudare pentru oțel și oțel inoxidabil în pozițiile PA și PB, MAX Speed este soluția perfectă pentru a face față provocărilor de sudare și a îndeplini obiectivele de producție în mod eficient.

Cu MAX Position, gestionarea efectelor gravitaționale asupra unei băi de sudare topite devine mai ușoară. Acest proces de sudare avansat îmbunătățește controlul și încrederea în timpul lucrului în poziție, oferindu-vă un avantaj unic în timpul umplerii și acoperirii în aplicații de sudare oțel, oțel inoxidabil și aluminiu, în poziția PF. Bucurați-vă de o productivitate sporită și o sudură de calitate superioară cu MAX Position.

Cu MAX Cool puteți face față temperaturilor ridicate și asigurați stabilitatea băii de sudură în timpul lucrului, reducând riscul deformării îmbinărilor. Reduceți aportul termic cu până la 32% și profitați de controlul sporit în aplicații precum sudarea foilor subțiri, umplerea golurilor și sudarea secțiunilor subțiri extrudate. MAX Cool este un instrument ideal pentru a vă ajuta să finalizați cu succes o multitudine de aplicații în materiale precum Fe, Ss, CuAl8 și CuSi3 solide.

*Dorim să menționăm că vitezele maxime de deplasare sunt măsurate în aplicații automate și semiautomate de sudare cu otel inox. În cazul aplicațiilor de sudare manuală sau cu material de Fe, este posibil să existe reduceri de viteză. Vă rugăm să acordați o deosebită atenție controlului și preciziei sudării în timpul lucrului.

Extindeți posibilitățile – SOFTWARE WORK PACK

Cu ajutorul software-ului de sudare standard, procesul de sudare devine mai eficient și mai ușor de realizat. Acesta include sârme de umplere cu diametre diferite, potrivite pentru o varietate de materiale precum Fe, Fe metalic, Fe rutilic, Ss rutilic, Ss, AlMg5, AlSi5, CuSi3 și CuAl8. Dacă sunteți în căutarea unor funcții suplimentare, modelele MasterMig 355 și 358 acceptă software de sudare opțional, pentru a vă ajuta să obțineți cele mai bune rezultate în procesul de sudare.

WELD ASSIST

Cu Weld Assist, setarea parametrilor este acum mai rapidă și mai ușoară. Nu este nevoie să fiți expert în sudare pentru a obține parametrii corecți. Pur și simplu selectați tipul îmbinării, poziția sudării și grosimea materialului și sunteți gata să sudați. Mai mult decât atât, este un instrument excelent pentru educație și instruire, deoarece puteți ajusta parametrii după preferințele individuale, chiar și manual.

LUMINILE DE LUCRU

Cu noile luminile de lucru, veți fi mai sigur și veți lucra mai eficient, chiar și atunci când nu aveți o sursă de alimentare disponibilă. În plus, iluminatul cu LED integrat în compartimentul derulatorului vă va ajuta să vedeți mai bine detaliile în timpul lucrului, pentru o sudare precisă și de înaltă calitate.

RĂCITORUL MASTERMIG

Acum puteți lucra la temperaturi scăzute, fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la temperatura pistoletului de sudare. Acest răcitor eficient menține arcul stabil și neted, pentru o calitate superioară a sudării. Rezervorul ușor de curățat vă permite să efectuați întreținerea de rutină într-un mod ușor și rapid, iar iluminatul cu LED vă permite să monitorizați nivelul lichidului de răcire în orice moment. Cu RĂCITORUL MASTERMIG, puteți lucra cu încredere și confort, fără a compromite siguranța sau calitatea sudurii.

SUPERSNAKE GTX

Vă puteți extinde zona de acțiune a pistolului de sudare cu ajutorul derulatorului secundar SuperSnake GTX, care are un contor digital, un buton de siguranță ON/OFF și o carcasă de protecție robustă. Cu aceste caracteristici, veți avea mai mult control și siguranță în timpul sudării, ceea ce vă va permite să vă concentrați mai mult pe obținerea rezultatelor dorite. Derulatorul este ușor de utilizat și de întreținut, astfel încât să vă puteți concentra mai mult pe sarcinile importante de sudare, fără să vă faceți griji cu privire la echipamentul dvs.

DESIGN CU SIGURANȚĂ LA RIDICARE

Cu un design special conceput pentru ridicare, MasterMig poate fi transportat cu ușurință în șantierul dumneavoastră. Utilizând echipamentul de ridicare corespunzător, efortul de ridicare va fi minim, iar mânerul asigură o prindere sigură și confortabilă. Cu MasterMig, puteți fi sigur că vă puteți deplasa rapid și în siguranță oriunde este nevoie de dvs.

PROTECȚIE DE GAZ

Cu siguranță, nu doriți să pierdeți timp și bani, iar aceasta este motivul pentru care MasterMig 355 si 358 sunt echipate standard cu protecție pentru gaz. Această funcție previne pierderea gazului de protecție atunci când alimentarea este întreruptă sau nu este conectată. De aceea, puteți fi sigur că procesul de sudare va fi eficient și fără probleme.

POWERLOG

Cu Powerlog, aveți posibilitatea de a selecta unul dintre cele trei niveluri alternative de putere în timpul sudării. Acest lucru este posibil utilizând un declanșator de pistolet standard. Astfel, puteți ajusta nivelul de putere necesar pentru a realiza lucrarea dorită, fără probleme.

CALIBRARE AUTOMATĂ

Cu ajutorul calibrării automate a cablului, toate măsurătorile sunt făcute cu precizie și valoarea tensiunii arcului de sudare se va potrivi exact cu cea afișată. Această funcție este critică pentru conformitatea WPS-ului și asigură că lucrați în siguranță. Cablul de sudare este calibrat automat prin măsurarea rezistenței circuitului de sudare și prin calibrarea contoarelor digitale, astfel încât veți obține mereu rezultate precise.

CONECTIVITATE WIRELESS DIGITALĂ

Cu conectivitatea wireless digitală, puteți transfera și analiza datele de sudare cu ușurință prin intermediul instrumentelor de management al sudării de la Kemppi. Astfel, puteți obține o imagine completă asupra activității de sudare și puteți lua decizii mai bune pentru a îmbunătăți productivitatea și calitatea. În plus, MasterMig 358 vine cu o licență GRATUITĂ de încercare de 3 luni pentru WeldEye ArcVision, astfel puteți testa funcționalitățile sale fără nicio obligație. Cu WPS digital (dWPS) – o opțiune suplimentară pentru MasterMig 358 – puteți obține o conformitate precisă cu WPS pentru a asigura sudura de înaltă calitate.

SuperSnake GTX

Cu SuperSnake GTX, niciun punct de sudură nu este prea departe sau prea greu de atins. Această soluție de acces și distanță extinde raza de acțiune a pistoletelor de sudare MIG cu cuplă Euro standard, oferind o modalitate simplă și eficientă de a alimenta o varietate de sârme de umplere. Chiar și cele mai greu de accesat puncte de sudură devin ușor de realizat cu echipamentul de sudare de bază, în special pentru cei care lucrează pe șantiere mari, unde mutarea, acoperirea și accesul sunt provocări semnificative. De asemenea, SuperSnake GTX este excelent pentru a satisface nevoile clienților care caută o soluție sigură și fiabilă pentru sudarea cu sârmă.

Descoperiți beneficiile soluției WeldEye ArcVision și testați funcționalitățile sale cu licența de încercare gratuită de 3 luni, oferită fără nicio obligație. Această soluție Industry 4.0 integrată vă permite să urmăriți și să înregistrați timpul în care arcul este activ și parametrii de sudare, pentru a obține o imagine mai bună asupra producției de sudare. Datele brute sunt colectate digital de la stațiile de sudare conectate și sunt încărcate wireless la WeldEye ArcVision, iar apoi datele sunt vizualizate în tabele și grafice clare, care pot fi filtrate în funcție de diferite criterii și privite convenabil de pe navigatorul laptopului. De asemenea, licența de încercare include modulul de proceduri de sudare al WeldEye, pentru a testa funcția WPS (dWPS) împreună cu MasterMig358. Activați acum licența de încercare gratuită și bucurați-vă de avantajele acestei soluții de monitorizare a sudurii.

Vă întrebați cum sunt utilizate aparatele voastre de sudare?

Cu WeldEye ArcVision, nu trebuie să vă faceți griji pentru colectarea datelor, deoarece se face automat de la toate stațiile de sudare conectate, fără acțiuni suplimentare din partea utilizatorilor. Puteți accesa informații importante precum:

• timpul în care arcul este activ pe oră, zi,

• săptămână sau lună

• parametrii de sudare (A; V)

• consumul de sârmă de umplere (kg)

• consumul de energie (kWh)

Vizualizările clare simplifică analiza producției:

• datele specifice ale stației de sudare cu cele mai recente suduri

• vizualizări comparative despre timpul în care arcul este activ

• utilizare în timp real a aparatelor de sudare în organizarea atelierului

• informații specifice pentru aparat, de ex., setări, versiuni de software

• opțiuni de particularizare a ecranului principal cu widgeturi

www.plasmaserv.ro