KÄRCHER – PERFORMANTA ÎN SPIRIT ECO

Specialiştii companiei noastre sunt la dispoziţia clienţilor, pentru a le oferi un suport de calitate în achiziţionarea şi folosirea echipamentelor. Suntem distribuitori autorizaţi Kärcher de 10 ani, dar şi parteneri ai reţelei naţionale Reţeaua TEHNIK, aspecte care asigură calitatea serviciilor noastre. De asemenea, disponibilitatea unică pentru zona Moldovei a servicilor de garanţie şi post garanţie Kärcher reprezintă un alt factor important care confirmă că EUROTECH este un partener puternic şi de încredere.” declară Robert Dalas, Director Vânzări EUROTECH SRL.

Clasa specială HDS-E – „Specialistul” fără gaze de evacuare

Echipamentul de curățare de înaltă presiune, cu încălzire electrică, se poate utiliza acolo unde gazele reziduale sunt deranjante sau chiar interzise, de exemplu în industria alimentară, spitale, bucătării sau unități industriale. Aceste echipamente conving prin eficiența energetică excelentă dar și prin păstrarea mediului nepoluat. Datorită materialelor inovative, bune izolatoare termice, consumul de energie electrică al echipamentului scade vizibil în modul stand-by de lungă durată, economisindu-se până la 40% din energie.

Modul „eco!efficiency” pornește automat aparatul, acest mod reprezentând o funcţie eficientă în care temperatura este menţinută la valoarea de 60° C, economisind resurse valoroase. În cazul murdăriilor cu conținut mare de grăsimi și ulei se poate lucra cu o temperatură de maxim 85° C. Temperatura maximă se poate menține la 80° C în regim de operare continuă. Prin intermediul unei camere de încălzire rapidă, perioada de preîncălzire a apei este diminuată considerabil.

Curățitoare pentru instalații solare iSolar

iSolar este primul sistem de curățare verificat de Societatea Agricolă Germană (DLG) pentru instalații fotovoltaice. Soluțiile de la Kärcher curăţă într-un mod rafinat şi rapid modulele solare, influențând astfel creșterea producției de energie cu până la 20%.

Sistemul, compatibil cu majoritatea echipamentelor de spălat cu jet de apă sub presiune Kärcher, are avantaje precum:

– perii disc ce se rotesc în sensuri opuse, având putere de curățare și randament pe suprafețe mari;

– confort în utilizare, datorită forțelor transversale ce propulsează accesoriul înainte;

– bare telescopice din carbon / hybrid, de greutate redusă, cu o rază de acțiune mare și rigiditate maximă;

– îmbinarea articulată cu rolă de ghidare conferă un lucru comod şi facil în diverse poziții;

– structura modulară configurabilă permite combinarea elementelor în funcţie de nevoi.

 

Curățarea ecologică a pieselor

Echipamentul industrial de curăţare a pieselor – Kärcher PC 100 M2 BIO, construit din polietilenă rezistentă la șocuri, produce un rezultat de curățare optim și ecologic a pieselor murdare de ulei și unsori, cu greutăți de până la 100 kg.

Domeniul de utilizare al instalaţiei biologice pentru piese cuprinde, pe lângă industria automobilelor, prelucrătoare, transporturilor de orice tip, armată, atelierele pentru mașini, atelierele de întreţinere din diferite domenii, etc.

Punctele forte:

– Graţie greutăţii proprii de circa 33 kg, echipamentul de curățat piese poate fi uşor mutat în funcţie de necesităţi.

– Apa cu detergent este încălzită în interiorul maşinii, conferind o temperatură plăcută pentru utilizator și un efect sporit de curățare.

– Funcția de reglare automată a temperaturii permite menținerea acesteia la o valoare constantă de 38 °C.

– Nivelul prea scăzut de lichid în rezervor este indicat de un sistem de control, ce avertizează utilizatorul.

– Echipamentul deține un element de filtrare interschimbabil, ceea ce oferă un lucru curat prin filtrarea particulelor fine de până la 50 µm. Sita metalică montată ca prefiltru îndepărtează elementele mici și murdăria grosieră.

– Echipamentul oferă posibilitatea refolosirii soluției de curățare, fiind netoxic, nepoluant și nu dăunează sănătății.

 

 

SC EUROTECH S.R.L.

Iasi, Romania

Splai Bahlui Mal Stang 25 B

cod postal: 700029

Tel: 0232/231.435

Fax: 0232/266.364

sales@eurotech-iasi.ro

www.eurotech-iasi.ro