KÄRCHER LANSEAZÃ MASINA DE CURATAT SI INTRETINUT PARDOSELI BR 35/12 C

Concernul german Alfred Kärcher GmbH & Co. KG este unul dintre lideri mondiali în producerea de echipamente pentru curăţare, acoperind complet atât segmentul de casă şi gradină cât şi cel al echipamentelor profesionale şi industriale.

Cu prilejul împlinirii a 50 de ani de Kärcher Austria, în luna ianuarie a fost lansată maşina de curăţat şi întreţinut pardoseli BR 35/12 C. Cu un concept inovator, maşina a fost deja premiată la târgul internaţional CMS Berlin cu premiul Purus Award Winner 2013, pentru designul său remarcabil.

Maşina de curăţat şi întreţinut pardoseli BR 35/12 C este primul echipament capabil să cureţe perfect la unghi de 90°, fiind totodată şi una dintre cele mai compacte maşini de curăţat pardoseli, complet autonomă, uşoară, agilă şi silenţioasă.

O caracteristică importantă o reprezintă modulul „Eco! Efficiency”, specific producătorului Kärcher. Acest modul permite o autonomie de până la aproximativ două ore de funcţionare şi un nivel al zgomotului de până la 62 dB(A), transformând acest echipament în „colegul tăcut” care îşi face treaba rapid şi eficient.

Manşa de operare a maşinii BR 35/12 C este ajustabilă pe înălţime, în funcţie de statura operatorului, astfel încât utilizarea acesteia să devină o plăcere. Construcţia articulată a tijei de comandă permite transportul facil şi depozitarea ergonomică, beneficii necesare utilizatorilor de astfel de maşini. Un alt element de noutate – inovaţie Kärcher, este reversibilitatea, maşina de curăţat/aspirat fiind manevrabilă în ambele sensuri.

De asemenea, echipamentul este complet autonom datorită acumulatorilor cu Li-Ion, din echiparea standard. Viteza mare de încărcare a acumulatorilor conferă posibilitatea utilizării maşinii la scurt timp după descărcarea acestora, adică în numai o oră maşina putând fi încărcată la 50% din capacitatea de stocare a energiei. Tehnologia inteligentă de încărcare, fără efect de memorie duce la o viaţă de circa trei ori mai lungă pentru acumulatori, economisind astfel sume importante în bugetul utilizatorilor.

Compania Eurotech, unul dintre cei mai importanţi distribuitori la nivel naţional, precum şi partener autorizat de service din Moldova, a fost prezentă la evenimentul de lansare a acestui echipament. „Vă aşteptăm în showroom-ul din Iaşi, Splai Bahlui Mal Stâng 25B pentru consiliere şi identificarea soluţiilor optime în domeniul curăţeniei.”

 

EUROTECH S.R.L.

Membru al Reţelei Tehnik

Iaşi, Romania

Splai Bahlui Mal Stâng 25 B

Cod poştal: 700029

Tel: 0232/231.435

Fax: 0232/266.364

sales@eurotech-iasi.ro

www.eurotech-iasi.ro

www.reteaua-tehnik.ro