KÄRCHER ALL BRANDS SERVICE

Karcher oferă service pentru toate mărcile. Doriți service complet pentru toate mașinile dintr-o singură sursă, dar aveți mașini de la alți producători decât Kärcher în flota voastră? Folosiți Kärcher All Brands Service pentru repararea și servisarea mașinilor de la alți producători.

Peste 800 de tehnicieni specializați sunt prezenți în 60 de țări. Indiferent de mașinile și mărcile din flotă, Karcher are grijă de toate. Fără nici o diferență și în conformitate cu toate standardele și, desigur, cu inspecțiile de siguranță prevăzute incluse. Cu experiența Kärcher ca unul dintre liderii de piață la nivel mondial, compania poate oferi cele mai bune servicii posibile pentru întreaga flotă a clienților. În timp ce clienții sunt concentrați asupra afacerii lor, Karcher se asigură că mașinilelor funcționează.

De asemenea, aplicația Kärcher Service poate fi utilizată pentru toate mașinile și se pot trimite cereri de service 24/7. Cu Connected Cleaning, compania dezvoltă un portofoliu digital de produse în care toate componentele funcționează perfect împreună. Modulele Kärcher Fleet și Kärcher Manage combină întreaga infrastructură a flotei clienților de curățare pe o singură platformă: activități de curățare manuală și mașini, locații de utilizare, planificare a utilizării, raportare și servicii. Disponibil online oriunde și în orice moment.