Kaeser “Premium compact”

Compresoarele cu piston, „Premium Compact”, de la Kaeser au un design aparte, fiecare dintre cele patru modele fiind dotat cu o carcasă insonorizantă din polietilenă, asigurând aer comprimat acolo unde şi când este nevoie. Portabilitatea este sporită datorită unui mâner de transport, a unui cap de remorcare şi a două roţi de transport.

Cu debite de la 160 la 300 litri pe minut şi presiuni de lucru de 10 sau 20 bar, modelele “Premium Compact” oferă o excepţională flexibilitate. Aceste modele pot fi folosite împreună cu o gamă largă de aplicaţii de bricolaj, activităţi colaterale în construcţii şi alte domenii similare.

Toate modelele sunt dotate cu un mâner de transport comod, un cap de remorcare şi roţi de transport care fac manipularea mai simplă şi în acelaşi timp menţin o greutate redusă. În plus, carcasa de insonorizare cu pereţi dubli, realizată din polietilenă, asigură atât reducerea nivelului de zgomot cât şi rezistenţa la zgârieturi şi lovituri. Astfel, această carcasă asigură protecţia optimă împotriva degradării chiar şi în cele mai dure medii de lucru.

Motorul electric de sub carcasă face diferenţa reală între aceste unităţi şi sistemele obișnuite. Acesta oferă putere deplină chiar şi cu tensiune scăzută cauzată de cablurile electrice prelungitoare. De altfel, cablul de alimentare al compresorului poate fi înfăşurat pe tamburul prevăzut în acest scop. Cilindrii de înaltă calitate ai compresoarelor sunt finisaţi printr-un proces special pentru a asigura durabilitate maximă. Toate acestea, în combinaţie cu supapele rezistente la coroziune, cu lamele şi limitatoare de cursă din oţel inoxidabil, conduc la o foarte bună fiabilitate, un necesar redus de întreţinere şi o durată lungă de viaţă. Stocarea aerului este asigurată de un recipient sub presiune, de 4 litri.

Compresoarele cu piston din seria „Premium”, de la Kaeser, sunt oferite în diverse versiuni. De exemplu, un model dispune de un capac robust pentru a oferi durabilitate maximă, în timp ce altul este echipat cu roţi speciale pentru scări. Acestea dispun de puteri ce pornesc de la 0,75 la 3 kW, iar această gamă de compresoare flexibile asigură debite de aer de la 130 la 660 l/min.

 

Autor: Raluca Pașcan