KAESER MOBILAIR – COMPACT, SILENTIOS, PUTERNIC

Cele mai mici modele de compresoare mobile Mobilair de la Kaeser, “M 13” şi “M 17”, combină puterea, eficienţa şi funcţionarea silenţioasă cu manevrabilitatea. Suplimentar, versiunea de presiune maximă de 15 bar a motocompresorului “M 17”, este alegerea indicată pentru instalarea fără şanţuri a cablurilor optice.

Cu un debit de aer de 1,2 m³/min la 7 bar, “Mobilair 13” este capabil să furnizeze forţa necesară pentru ciocane, bormaşini, ferăstraie, polizoare, chei cu impact şi chiar perforatoare.

Antrenarea compresorului este făcută de un motor Honda pe benzină, răcit cu aer, în 4 timpi, prin intermediul unui sistem de transmisie fără întreţinere, cu curele trapezoidale. “M 13” şi “M 17” sunt, de-asemenea, echipate cu un rezervor de combustibil generos de 20 litri care permite funcţionarea neîntreruptă pe durata schimburilor lungi de lucru şi elimină necesitatea realimentării frecvente. Un sistem de control continuu al aerului livrat ajustează cu precizie performanţa compresorului la consumul instantaneu de aer, fapt care reduce şi mai mult consumul de combustibil al motocompresoarelor.

Ambele modele respectă ultimele regulamente cu privire la emisia de zgomot în conformitate cu normele europene 2000/14/EG, ca urmare a faptului că sunt protejate de o carcasă insonorizantă inovatoare, rezistentă la coroziune şi zgârieturi, fabricată din polietilenă sinterizată prin rotaţie, care garantează un nivel de putere de zgomot ≤ 97 dB (A).