Este vremea celor puternici. Adaptarea în perioadele dificile, asumarea momentelor grele și schimbarea lor în favoarea noastră face diferența și ne împarte, nu de puține ori, în învinși și învingători. Pandemia, pe care cu toți o experimentăm și care parcă a devenit un firesc cotidian, ne-a demonstrat, încă o dată, că omul este ființa cu gradul cel mai mare de adaptabilitate. Felul în care munceam, discutam și realizam diferitele task-uri zilnice, s-a schimbat radical.

Danibrum România, marcă a SC Tehnoholz Group SRL, reprezintă intersecția între stabilitate și experiență în domeniul utilajelor pentru prelucrare lemn masiv, PAL, MDF și alte derivate. Trecând prin diferite etape economice, din 1998 până astăzi, în care au fost construite relații solide și profitabile. Contactul direct cu clienții și implicit cu nevoia lor reală, au condus către discuții productive și soluții corecte. Chiar dacă situația actuală a solicitat o schimbare importantă, din punct de vedere al modului de comunicare și relaționare, Danibrum România s-a recalibrat, având rezultate peste așteptări.

Easy Engineering: O scurtă descriere a gamelor de produse comercializate.

Danibrum: Echipamentele noastre se adresează tuturor companiilor sau persoanelor care, într-o formă sau alta, prelucrează lemnul și derivate din acesta. Produsele și serviciile noastre acoperă cu succes o plajă largă de activități, de la amator până la fabrici industriale, cu flux de lucru continuu.

E.E: Cât de importantă este inovația în domeniu vostru de activitate?

Danibrum: Cine nu inovează și dezvoltă continuu procese și produse care să îmbunătățească activitatea de zi cu zi, ajunge într-un punct de stagnare, urmat de o cădere liberă. Inovația este foarte importantă, în special într-un domeniu unde numărul specialiștilor este destul de mic, cererea fiind mare.

E.E: Care este gama de produse cea mai de succes?

Danibrum: Având soluții pentru diferite categorii de activități, este dificil să facem o categorisire a celor mai de succes echipamente. Însă, dacă ar fi să vorbim la nivel general, echipamentele ce înglobează tehnologii moderne, de tip CNC (centru comandă numerică), software-uri de optimizare, de debitare etc, au cunoscut în ultimii ani o creștere considerabilă.

E.E: Care sunt cele mai inovatoare produse?

Danibrum: Tehnologia mașinilor cu comandă numerică, denumite în industrie CNC, reprezintă viitorul fabricilor moderne. Precizia, calitatea și rapiditatea cu care se realizează proiecte complexe, alături de costurile reduse de întreținere și exploatare, poziționează aceste utilaje în topul preferințelor clienților. Alături de specialiști și nume importante în domeniu, am dezvoltat un portofoliu complex de echipamente, fiabile și cu tehnologie ușor de învățat și folosit.

E.E: Ce caracteristici au aceste produse?

Danibrum: Fiind o tehnologie adaptată industriei 4.0, caracteristicile cele mai importante derivă din partea de software, proiectare, optimizare și prelucrare. Routerele CNC asigură o prelucrare cu abateri minimale și cu valori reziduale reduse, rezultând produse calitative. Operarea lor se realizează de către un operator CNC, care introduce proiectul în programul software, după care routerul CNC își începe activitatea, fiind necesară doar supervizarea acestuia. Nu este niciun secret faptul că ne îndreptăm spre automatizare și digitalizare a afacerilor, iar echipamentele furnizare de compania noastră, îndeplinesc și dezvoltă continuu aceste domenii.

E.E: Cum îmbunătățesc produsele activitățile clienților?

Danibrum: Prin rapiditate, precizie și calitatea prelucrărilor, avantaje ce se reflectă în productivitate sporită. Adăugând consultanța tehnico-financiară și suportul extins de piese de schimb, pe care îl oferim, rețeta pentru un viitor durabil și sustenabil este asigurată.

E.E: Ce noi produse urmează să lansați/ați lansat recent?

Danibrum: Ne concentrăm atenția asupra automatizărilor. Repetăm acest cuvânt, însă el este principalul obiectiv în jurul căruia gravităm. Dezvoltăm constant servicii și produse care să aducă valoare adăugată și care să ofere stabilitate și siguranță în fluxul de lucru.

Recent am lansat o nouă generație de routere CNC, linii de nesting complete, circulare de optimizat și formatizat în pachet și mașini industriale pentru aplicare cant. Totodată am lansat un nou site, cu interfață și user experience complet noi, adaptate anului 2020, www.danibrum.ro , unde găsiți toate echipamentele de care aveți nevoie. De asemenea, echipamente comercializate de noi, găsiți și pe www.holzmann-utilaje.ro și www.lohmeyer.ro.

E.E: În ce direcții credeți că ar trebui să evolueze inovația în viitor, având în vedere situația curentă?

Danibrum: Considerăm că digitalizarea și automatizarea stau la baza evoluției sustenabile. În situații, cum este cea actuală, a pandemiei, companiile care se reinventează și regândesc procesele spre online și spre automatizarea fluxurilor de lucru, au câștig de cauză. Am experimentat o creștere și un feedback pozitiv în cazul prezentărilor personalizate sau service-urilor 1 la 1, realizate live, prin video conferințe. Chiar dacă dalta și ciocanul rămân unelte de nelipsit într-un atelier, industria a intrat pe un nou făgaș. Iar noi ne-am angajat, cu responsabilitate, să dăm formă viitorului.

 

Danibrum România

sales@danibrum.ro / marketing@danibrum.ro

Tel: 0756 315 919 – Mihai Vatavu – Director General

Tel: 0756 192 292 – Robert Colpoș – Director Marketing