INTAMPINI PROBLEME CU ULEIUL? PAKELO ARE RASPUNSUL!

Pakelo este o companie italiană orientată pe conceperea, producerea și distribuirea globală a lubrifianților de avangardă întrunind specificații stricte și validări din construcție. Această companie și-a început activitatea în anii 1930 distribuind lubrifianți externi pe piața italiană. Prima fabrică de producție a fost construită în Verona la începuturile anilor 1960 împreună cu laboratoarele de analiză, fapt ce a jucat un rol important în dezvoltarea tehnologiei companiei.

Având un laborator de analiză intern independent a ajutat în definitivarea strategiei generale de vânzare ce are ca activitate principală consultanța tehnologiei și asistența clientului. Gândește-te puțin. Ce ar putea face o companie de dimensiuni medii să se facă remarcată în fața marilor jucători de pe piață? Răspunsul este capabilitatea de a rezolva problemele cu lubrifianții într-o manieră rapidă și flexibilă. Pentru a putea dezvolta soluții strălucite nu ai nevoie doar de un laborator de analiză bine dotat, ai nevoie de un grup de ingineri, chimiști și laboranți care să lucreze strâns cu departamentul comercial în vederea îndeplinirii nevoilor reale ale clienților (chiar și acele nevoi pe care clientul nici măcar nu știe că le are). Pakelo face deseori referire la munca lor cu definiția “creatorului lubrifiantului“, ceea ce înseamnă să fii capabil să înțelegi când un produs făcut la comandă este necesar și să fii capabil să îl livrezi într-un timp foarte scurt.

Producția lubrifianților Pakelo este făcută 100% în sediile din Verona, într-o fabrică de 10.000 mp din nord-estul Italiei. Mai mult de 12 km de conducte acoperă zona de fabricare, ca un soi de plasă vie. Majoritatea planificării, aproape 90%, este coordonată cu tehnica rapidă mulțumită rotației depozitului și flexibilitatea fabricii. Materialele brute primite sunt controlate îndeaproape de analiștii Pakelo. De exemplu, la fiecare lot de produs final, mostra este păstrată timp de 5 ani. Baza de date a formulelor, analizelor și impresiile diagnosticelor de laborator ale companiei sunt o moștenire puternică în ceea ce privește expertiza.

Pe parcursul anilor, Pakelo s-a întins pe multe activități de pe piață. Centrul afacerii în anii 1960 a fost producerea de lubrifianți pentru sectorul agriculturii și al mașinăriilor mari de prelucrare a pământului. Mai târziu a ajuns artileria grea, zona automotive și industrială. În zilele noastre, adevărata provocare constă în aplicații delicate particulare, precum industria alimentară. Lubrifianții Pakelo

No-Tox pentru industria alimentară fabricați din NSF – lubrifianți internaționali înregistrați, grăsimi, antigeluri, aerosoli și detergenți. Toate aceste produse au fost clasificate ca și H1( contact accidental cu alimentele) sau H3(contact direct cu alimente) ceea ce înseamnă un nivel extrem de înalt de igienă și siguranță.

Alte situații delicate particulare pot surveni în turbificarea mașinăriilor conectate cu filozofia verde. De exemplu, Pakelo a dezvoltat recent o gamă completă de lubrifianți hidraulici biodegradabili numiți Geolube ECO Hydraulic. Această gamă este produsă numai din uleiuri sintetice și este pe lista produselor EU ECOLABEL. Sistemul ECOLABEL ajută identificarea produselor și serviciilor care au un impact redus asupra mediului de-a lungul ciclului vieții. Este voluntar o marcă promovatoare de excelență și sensibilitate a mediului.

Atitudinea puternică a companiei asupra rezolvării problemelor a fost extrem de folositoare în dezvoltarea produselor de nișă cum ar fi fluidele No-tox pentru modificările de temperatură a panourilor solare, sau lubrifianți specifici pentru turbinele eoliene și sistemele cogeneratoare. Cercetarea nu se termină niciodată, este singura metodă prin care o companie condusă de tehnologie poate avea succes pe o piață atât de complexă și saturată.

 

EVIA UTILAJE SRL

Str. Drumețului, Nr. 57, Sector 3

031891 București

Mob.: 0720.261.111

office@eviautilaje.ro

www.eviautilaje.ro