ÎNCĂRCAREA COMPLET AUTOMATĂ CONFORM VALORII ȚINTĂ

Cu noul cântar pentru refrigerant, testo 560i, cu supapă inteligentă și algoritm patentat, încărcarea sistemelor de refrigerare și a pompelor de căldură este mai ușoară și mai precisă decât oricând. Se pot specifica diferiți parametri țintă: supraîncălzire, subrăcire sau masa refrigerantului. Selectați meniul adecvat din manifold-ul testo sau din testo Smart App, introduceți valoarea țintă și cântarul cu supapa vor face restul, complet automat. Avantaje: economie de timp pentru alte sarcini de lucru și umplerea precisă și fără erori a sistemului.

Cântarul și supapa se conectează automat prin Bluetooth cu manifold-ul Testo și/sau cu aplicația pentru smartphone sau tabletă. Manifold-ul și aplicația afișează valorile măsurate în istoric sau sub formă tabelară. Toate datele de măsurare sunt memorate în aplicație pentru documentare și pentru generarea de rapoarte. Conexiunea wireless a cântarului și supapei la manifold sau aplicație, cu o arie de acoperire de până la 30 m, oferă astfel flexibilitate deplină, chiar și în spații închise, greu accesibile.

Dimensiunile compacte, masa redusă și mânerul practic îi conferă cântarului o manevrabilitate excelentă. Alte caracteristici practice: colțurile 3D facilitează poziționarea cu precizie a buteliei de refrigerant care este, de obicei, grea, suprafețele cauciucate și texturate asigură o aderență sigură a buteliei cu refrigerant, iar durata de viață lungă a bateriei cântarului susține nenumărate operațiuni de umplere. Mai mult, cântarul este ideal și pentru utilizare în exterior, fiind o construcție foarte robustă, cu protecție împotriva stropirii cu apă și prafului. 

Cântarul este compatibil cu generația actuală de manifold-uri Testo, testo 557s/550s/550i și cu Testo Smart App. Cu toate acestea, prin aplicație, cântarul se poate folosi și împreună cu generația anterioară de manifold-uri Testo (testo 557/550).