Imbunatatiri pentru taietoarele de pereti WS 482 HF si WS 440 HF

Productivitate mai mare şi manevrare mai uşoară. Aşa vor afla utilizatorii că Husqvarna şi-a îmbunătăţit tăietoarele sale puternice pentru pereţi. Acestea au fost dotate cu părţi electronice mai bune, protecţii ale lamelor mai durabile iar ambele pot fi controlate cu o telecomandă fără fir.

 

Aceste îmbunătăţiri au fost făcute în special pentru a oferi operatorilor produse inovatoare care le pot creşte productivitate şi eficienţa.

„Am făcut o serie de îmbunătăţiri, rezultând astfel un design complet nou. Ca de obicei, ţelul nostru este de a permite utilizatorilor să lucreze mai rapid şi mai comod” declară Lars Gustafsson, Product Manager, Husqvarna Construction Products.

Rezultatele noului design sunt îmbunătăţirea productivităţii şi durabilităţii. Tăietorului i-au fost adăugate noi părţi electronice şi noi plăci de bază, plus un nou software.

Printre modificările exterioare se numără protecţiile lamei din aluminiu, care sunt mai robuste, mai durabile şi mai uşor de manevrat. O noutate este faptul că acum ambele pot fi foarte comod operate cu ajutorul unei telecomenzi wireless. Utilizatorii pot vizualiza cu uşurinţă informaţia pe un display color de 3.5 inch. Telecomanda este echipată cu un meniu logic, foarte uşor de operat.

Modelul WS 482 HF este dotat cu un motor electric, cu răcire pe bază de apă care generează 25 CP, cu toate că masa operaţională a tăietorului este doar 28 kg. Taie la o adâncime maximă de 730 mm în beton ranforsat, cărămizi, etc.

Modelul 440 HF este dotat cu un motor electric, cu răcire pe bază de apă care generează 17 CP, având o masă de 25 kg. Acesta poate tăia la o adâncime maximă de 530 mm.