HUSQVARNA, SOLUTII PERFORMANTE DE TAIERE

Când aveți nevoie să realizați rapid tăieturi adânci, echipamentul K 970 Ring este soluția. Acesta are o adâncime de tăiere de 270 mm, de două ori aportul unui produs tradițional. Are o capacitate mare de tăiere, poate realiza tăieri adânci dintr-o parte și este cea mai rapidă metodă din categoria mașinilor de tăiat mici și mijlocii.

Husqvarna K 970 Ring

Este dotat cu sistem de pornire care nu necesită întreținere, datorită starterului sigilat și cablul de pornire durabil. Oferă o mai bună transmitere a puterii, re-tensionare mai rară și intervalele de service extinse. Datorită acționării periferice se pot realiza tăieri mult mai profunde decât cu o mașină tradițională de tăiat.

Adâncimea de tăiere de 270 mm este suficientă pentru a tăia printr-un perete obișnuit dintr-o singură parte. La tăierea cu inel diamantat, adâncimea de tăiere nu este limitată de axul discului.

De asemenea, ajustarea debitului de apă oferă un control eficient al prafului și face tăierea mai ușoară și mai eficientă. Motorul X-Torq® produce mai puține emisii, are un consum redus de combustibil și produce mai multă putere. Sistemul automatic de filtrare menține o putere mare pe toată durata de viață a filtrului de aer, iar EasyStart asigură o pornire mai ușoară prin reducerea compresiei în cilindru, vibrațiile fiind reduse în mânerul de tăiere pentru mai mult confort și perioade mai lungi de operare.

Husqvarna K 970 Chain

Echipamentul pentru tăiere Husqvarna K 970 Chain, alimentat cu benzină, deține o adâncime de tăiere unică, permițând tăierea la adâncime de 390 mm dintr-o parte. Acesta poate realiza și deschideri mici de 11 x 11 cm, ceea ce îl face potrivit pentru deschideri cu forme neregulate și ideal pentru ajustări minore ale deschiderii ușilor și ferestrelor.

Este dotat cu un sistem de pornire care nu necesită întreținere, datorită starterului sigilat și cablul de pornire durabil. Ajustarea debitului de apă oferă un control eficient al prafului și face tăierea mai ușoară și mai eficientă. Sistemul automat de filtrare menține o putere mare pe toată durata de viață a filtrului de aer.

Husqvarna K 760 Cut-n-Break

Acest model permite o adâncime de tăiere de până la 400 mm dintr-o singură parte. Cele două lame de mare viteză cuprind între ele o porțiune ce poate fi îndepărtată ulterior cu ușurință, cu ajutorul uneltei de spargere complementară. Astfel, se poate crea calea de acces prin material într-un mod simplu, beneficiind de costuri scăzute de întreținere și cu consumabilele diamantate. Produsul se livrează la pachet cu discuri duble și unealtă de rupere.

Motorul X-Torq® produce mai puține emisii, are un consum redus de combustibil și produce mai multă putere. Sistemul de filtrare în două etape, cu curățare centrifugală și un singur filtru de hârtie crește durata de viață a echipamentului și extinde intervalele de service.

Ajustarea debitului de apă oferă un control eficient al prafului și face tăierea mai ușoară și mai eficientă.