Husqvarna a lansat pe piaţă noul sistem de șlefuire a pardoselilor ce poate fi controlat de la distanţă. PG 820 RC oferă productivitate foarte mare, performanțe deosebite și o ergonomie perfectă, iar datorită bateriei este mai ușor de transportat la și de la locul de muncă.

Creșterea productivității începe cu munca “peste program” a sistemului de şlefuire a pardoselilor, astfel că operatorul poate corecta furtunuri şi cabluri de alimentare, poate muta colectorul de praf pentru a inspecta podeaua și pregăti următorul set de unelte – toate în timp ce sistemul este încă în desfășurarea activităţilor.

“Cu acest nou sistem profesional de şlefuire a pardoselilor, Husqvarna a făcut încă un progres în segmentul sistemelor pentru pardoseli. Telecomanda oferă libertate operatorului și manevrabilitatea completă a sistemului. La rândul său, acest lucru duce la creșterea productivității”, spune Joakim Leff-Hallstein, Global Product Manager, Husqvarna Construction Products.

Unitatea de control de la distanță oferă, de asemenea, posibilitatea de a optimiza parametrii de şlefuire şi pentru a asigura calitatea serviciilor oferite. Acest control permite operarea consecventă și rezultate bune chiar și atunci când se schimbă operatorul.

PG 820 RC, vine cu mari avantaje ergonomice, din nou, datorită telecomenzii. Deoarece operatorul nu este expus la vibrații și la forțele laterale ale mașinii, acesta practic nu simte oboseala.

“Telecomanda simplifică operarea şi, pe termen lung, câștigul este creșterea productivității și a profitului. Este o situație doar de câştig”, spune Joakim Leff-Hallstein.

husqvarna text

Cu ajutorul tehnologiei Dual Drive, PG 820 RC este una dintre cele mai puternice și eficiente mașini de pe piață ce poate fi optimizată pentru fiecare aplicație. Este o alegere bună pentru pregătirea pardoselilor de beton și repararea acesteia, precum și toate aplicațiile de lustruire și măcinare – atât umedă, cât și uscată.

Avantaje PG 820 RC:

  • Creșterea productivității.
  • Performanță sporită în şlefuire conform setărilor de parametri.
  • Manevrabilitate ergonomică. Operatorul nu este expus la vibrații și la forțele laterale ale mașinii.
  • Este ușor de utilizat, are un afișaj intuitiv.
  • Efort scăzut în transportul, încărcarea şi descărcarea pachetului de baterii integrat.
  • Tehnologie Dual Drive.